Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

grupa_trzyma... 14:09, 12 gru 2012

Ela, wpadam z rewizytą. Muszę się zagłębić w Twój wątek. Zapowiada się ciekawie. Chętnie będę u Ciebie gościć o ile się zgodzisz.
eliza3 14:15, 12 gru 2012

Biało, bielusieńko i dobra data 12.12.12

eliza3 14:17, 12 gru 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Ela, wpadam z rewizytą. Muszę się zagłębić w Twój wątek. Zapowiada się ciekawie. Chętnie będę u Ciebie gościć o ile się zgodzisz.

Zapraszam, zapraszam, będziesz zawsze miłym gościem
an_tre 16:42, 12 gru 2012

Wszędzie, gdzie nie wejdę ptaszkowo tylko u mnie nie ale dzięki temu, ze wstawiacie szkrzydlate mogę do woli na nie patrzeć i poznawać nowe, których nie znałam Eli pozdrawiam i miłego wieczorku życzę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 16:58, 12 gru 2012

an_tre napisał(a)
Wszędzie, gdzie nie wejdę ptaszkowo tylko u mnie nie ale dzięki temu, ze wstawiacie szkrzydlate mogę do woli na nie patrzeć i poznawać nowe, których nie znałam Eli pozdrawiam i miłego wieczorku życzę

Aniu, bo co tu fotografować zimą ??? Ogród cały czas taki sam biały, więc dzięki ptaszkom częściej patrzymy w okno, uczymy się je rozróżniać i zawsze trochę przyjemniej przetrwać zimę
Pozdrawiam serdecznie.
Welka 17:52, 12 gru 2012

eliza3 napisał(a)

Aniu, bo co tu fotografować zimą ??? Ogród cały czas taki sam biały, więc dzięki ptaszkom częściej patrzymy w okno, uczymy się je rozróżniać i zawsze trochę przyjemniej przetrwać zimę
Pozdrawiam serdecznie.

Witam!
Pisałam przed chwila u Ani asc o ptakach, a raczej mojej niewiedzy na ich temat, nie wiem co przylatuje mi do karmnika, ale jak tak wszyscy (pewnie oprócz mnie i antre ) będziecie wklejać ptaszki z podpisami to jest mała szansa, że kilka wiecej rozpoznam
Pozdrawiam
eliza3 18:01, 12 gru 2012

Ewelinko z czasem zaczniesz rozróżniać, a ile frajdy przy tym, jak się nowy gość pojawi na śniadaniu
Rozróżniamy kwiatki to i ptaszki nauczymy się rozróżniać
Welka 18:16, 12 gru 2012

Elu, Ania asc właśnie mnie na wróblach zagięła, także zaczynam rozumieć jak musza czuć się co niektórzy moi uczniowie jak ich o jakieś odmiany, pisownie i zasady pytam
eliza3 18:25, 12 gru 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Elu, Ania asc właśnie mnie na wróblach zagięła, także zaczynam rozumieć jak musza czuć się co niektórzy moi uczniowie jak ich o jakieś odmiany, pisownie i zasady pytam

Dobre !!! Jesteś niesamowita
Celina 18:49, 12 gru 2012

Fotki pooglądałam, poczytałam ,idę dalej.pa