Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 12:50, 10 gru 2012

Dzisiaj miała gościa, przyszedł zobaczyć co dobrego do jedzenia może u mnie znaleźć. Najpierw posilił się jabłuszkiem

Potem przyszedł popatrzeć co słychać w poidełku, więc pojadł słonecznika, na jabłuszko nie miał już ochoty

A następnie podleciał do karmnika i siedział tam dobre 15 minut nie dopuszczając do jedzenia sikorek

Myślę, że pani kos, ale pewności nie mam, więc jak ktoś wie to proszę o rozpoznanie
Welka 16:50, 10 gru 2012

Witam!
Wstyd sie przyznać, ale ciągle zapominam o ziarenkach do karmnika, ale muszę się zmobilizować i jakieś załatwić, bo ładne zdjecia ptaszków oglądam w różnych wątkach i u Ciebie dziś też.
Pozdrawiam
Urszulla 17:00, 10 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Ładne te rybki Uli, ze dwie czarne chętnie bym przygarnęła.

Muszę sprostować to zdanie Bogdzi.....zdjęcie z rybkami moje.....ale rybki nie moje (ze szkółki japońskiej)......szkoda bo też mi się podobały......ale najbardziej mojemu S.....i w tym roku jest najszczęśliwszy bo Mikołaj mu przyniósł złotą rybkę
Urszulla 17:00, 10 gru 2012

Elu Ty widzę też pasjonatka ptaszków a jak zdrówko?
eliza3 19:49, 10 gru 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Wstyd sie przyznać, ale ciągle zapominam o ziarenkach do karmnika, ale muszę się zmobilizować i jakieś załatwić, bo ładne zdjecia ptaszków oglądam w różnych wątkach i u Ciebie dziś też.
Pozdrawiam

Dla mnie to duża przyjemność dokarmiać ptaki, kiedyś było ich znacznie mniej, ale z czasem, gdy drzewa podrosły to i ptaki u mnie zamieszkały, więc muszę o nie dbać jak o swoje
eliza3 19:53, 10 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Elu Ty widzę też pasjonatka ptaszków a jak zdrówko?

Jakoś się trzymam, ale zima zawsze przynosi mi przeziębienie... tak już mam...
Kindzia 20:08, 10 gru 2012

Dbaj o siebie Elciu!
Ale czarnulek Cię odwiedził
eliza3 20:32, 10 gru 2012

Kindzia napisał(a)
Dbaj o siebie Elciu!
Ale czarnulek Cię odwiedził

Sok z malin, aspiryna i ciepła pierzyna... okładów z młodej piersi brak
Kindzia 20:39, 10 gru 2012

Mój M twierdzi, ze to ostatnie najważniejsze w tym wszystkim
Bogdzia 16:39, 11 gru 2012

eliza3 napisał(a)
Dzisiaj miała gościa, przyszedł zobaczyć co dobrego do jedzenia może u mnie znaleźć. Najpierw posilił się jabłuszkiem

Potem przyszedł popatrzeć co słychać w poidełku, więc pojadł słonecznika, na jabłuszko nie miał już ochoty

A następnie podleciał do karmnika i siedział tam dobre 15 minut nie dopuszczając do jedzenia sikorek

Myślę, że pani kos, ale pewności nie mam, więc jak ktoś wie to proszę o rozpoznanie

Masz rację to pani kosowa.Niech się odżywia bo wiosną sporo pracy ją czeka.Swietne poidełko, bardzo mi sie podoba.