pani kosowa zadomowiła się na dobre, codziennie zjada pół jabłka i garść słonecznika, cały czas pilnuje jedzenia... a dzisiaj pierwszy raz zawitał do karmnika grubodziób, to bardzo ładny ptaszek i coś mi się wydaje, że będzie tu stałym gościem.
Witam!
Wstyd sie przyznać, ale ciągle zapominam o ziarenkach do karmnika, ale muszę się zmobilizować i jakieś załatwić, bo ładne zdjecia ptaszków oglądam w różnych wątkach i u Ciebie dziś też.
Pozdrawiam
Dla mnie to duża przyjemność dokarmiać ptaki, kiedyś było ich znacznie mniej, ale z czasem, gdy drzewa podrosły to i ptaki u mnie zamieszkały, więc muszę o nie dbać jak o swoje
Melduję, ze M został wysłany po ziarenka i sypnie do karmnika, choć dopiero jutro zobaczę swoich latających gości, bo ciemności za szybko się robią.
Pozdrawiam
Witam!
Wstyd sie przyznać, ale ciągle zapominam o ziarenkach do karmnika, ale muszę się zmobilizować i jakieś załatwić, bo ładne zdjecia ptaszków oglądam w różnych wątkach i u Ciebie dziś też.
Pozdrawiam
Dla mnie to duża przyjemność dokarmiać ptaki, kiedyś było ich znacznie mniej, ale z czasem, gdy drzewa podrosły to i ptaki u mnie zamieszkały, więc muszę o nie dbać jak o swoje
Melduję, ze M został wysłany po ziarenka i sypnie do karmnika, choć dopiero jutro zobaczę swoich latających gości, bo ciemności za szybko się robią.
Pozdrawiam
Będziesz miała dużo uciechy jak ptaszki się dowiedzą o jedzonku, ja już mam chorobę okienną
Przyleciałam (ale nie jak ptak......) popatrzeć na poidełko I widzę kos.....tak one pilnują swoich rewirów, ale pocieszę Cię grubodziób jak się pojawił to i kolegów i koleżanki ściągnie Też je lubimy
Zanim nie upolujesz swojego zostawiam Ci mojego
Przyleciałam (ale nie jak ptak......) popatrzeć na poidełko I widzę kos.....tak one pilnują swoich rewirów, ale pocieszę Cię grubodziób jak się pojawił to i kolegów i koleżanki ściągnie Też je lubimy
Zanim nie upolujesz swojego zostawiam Ci mojego
Aniu, dziękuję... wypisz, wymaluj mój grubodziób. Już się dowiedziałam, że można używać nazwy "papug", bardzo mi się spodobała ta nazwa to piękny ptaszek i śliczny jak papug
Naprawdę jestem dla Was pełna podziwu.....jeszcze o ptakach się nauczę........miałam kolegę w pracy który też zimą tak karmił ptaszki i znal ich nazwy. Bogdzia zaraża swoim hobby i talentem do fotografowania.