Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Milka 16:26, 12 kwi 2013

Po drodze do pracy mam produkcję bratków i innych jednorocznych, jak oni to wystawią, oczopląsu można dostać!
nie wiem czy przed wyjazdem coś sadzić, nie ma kto zadbać, chyba ze dziewczyna syna
eliza3 16:54, 12 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Po drodze do pracy mam produkcję bratków i innych jednorocznych, jak oni to wystawią, oczopląsu można dostać!
nie wiem czy przed wyjazdem coś sadzić, nie ma kto zadbać, chyba ze dziewczyna syna

Bratki nie są wymagające, wystarczy podlać raz na kilka dni... no chyba, że są upały, ale tego w najbliższym czasie nie przewiduję.
W połowie maja i tak zawsze je wymieniam na kwiatki , które będą do jesieni, zwykle na pelargonie, bo najbardziej wytrzymałe, u nas też nie ma kto zadbać, gdy wyjeżdżamy
EPODLAS 17:13, 12 kwi 2013

Elizo, krokusy cudne. Więc niektórzy mają już piękną wiosnę. U nas leje, zresztą nie tylko u nas. Ale w końcu przecież będzie prawdziwa wiosna? Pozdrawiam.
eliza3 17:25, 12 kwi 2013

U nas też padało dzisiaj, więc jest bardzo mokro, ale słoneczko szybko osuszy... tylko niech się w końcu pokaże, bo wszyscy na nie czekamy
eliza3 16:50, 13 kwi 2013

Byłam dzisiaj na giełdzie po bratki, było dużo i kolorowo. Oczywiście chciałam żółte, ale w końcu zdecydowałam się na mieszane. Wybrałam chabrowe, nigdy takich nie miałam... ale żółte bratki i tak podobają mi się najbardziej

jotka 17:24, 13 kwi 2013

Przyszłam zobaczyć nowe bratki też mam co roku dylemat jaki kolor kupić ...
eliza3 17:30, 13 kwi 2013

jotka napisał(a)
Przyszłam zobaczyć nowe bratki też mam co roku dylemat jaki kolor kupić ...

Ja, jeżeli chodzi o bratki jestem stała w uczuciach. Żółty musi być obowiązkowo, niebieskie kupiłam po wpływem mojego M... a niech się chłopak cieszy, skoro tak mu się podobały
an_tre 18:07, 13 kwi 2013

eliza3 napisał(a)
Byłam dzisiaj na giełdzie po bratki, było dużo i kolorowo. Oczywiście chciałam żółte, ale w końcu zdecydowałam się na mieszane. Wybrałam chabrowe, nigdy takich nie miałam... ale żółte bratki i tak podobają mi się najbardziej

piękne, kolorowe i radosne, aż oczy się do nich śmieją
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 18:41, 13 kwi 2013

an_tre napisał(a)
piękne, kolorowe i radosne, aż oczy się do nich śmieją

Aniu, tymi bratkami rozpoczęłam sezon ogrodowy, teraz radość i zadowolenie na zmianę z bólem pleców po robocie Uwielbiam to !!! No może ból w kościach trochę mniej
danuta_szwajcer 18:58, 13 kwi 2013

Zazdroszcze Ci tego bólu z pracy w ogrodzie Bratki sliczneKazdy kolor w sumie bratkow jest ładny bo one są takie wesołe, uśmiechnięte U nas dzis burza była nawet pozdrawiam