Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 21:35, 17 sie 2012

Akanto u Ciebie w tak dużym i zadrzewionym ogrodzie grzyby pewnie na porządku dziennym, u mnie to ewenement dlatego tyle uciechy.
Chyba czas do lasu wyruszyć na prawdziwe grzybobranie, Ty to masz dobrze grzyby w ogrodzie.
Bogdzia 21:44, 17 sie 2012

Obejrzałam nowinki i zachwyciłam się grzybami. Pewnie w pobliżu brzoza gdzies rośnie, u mnie pod brzozami tez rosną ale w tym roku były w lipcu.Len i ubiorek pięknie wygladają. Pozdrawiam Elizko.
eliza3 21:53, 17 sie 2012

Bogdzia napisał(a)
Obejrzałam nowinki i zachwyciłam się grzybami. Pewnie w pobliżu brzoza gdzies rośnie, u mnie pod brzozami tez rosną ale w tym roku były w lipcu.Len i ubiorek pięknie wygladają. Pozdrawiam Elizko.

Masz rację, grzybki znalazłyśmy pod brzozą, ale tylko pod brzozą sąsiada zdarzają się rosnąć. Ja mam trzy duże i nigdy nic nie znalazłam...
bogumila 23:24, 17 sie 2012

Wieczorny spacerek w Twoim ogrodzie ...bardzo mile spędziłam czas.Pozdrawiam.
Elfik 23:39, 17 sie 2012

Elu - u Ciebie jeszcze tak obficie len kwitnie? Mój już ledwo zipie... I teraz ubiorek ????? Jakim cudem? Czy to jest ten "wiecznie zielony"? Mój nigdy nie powtarzał kwitnienia... Nawet ten jednoroczny w większości mi przekwitł...
A takie śliczne i apetyczne grzybki, to przypadek, czy częściej masz takie miłe niespodzianki? O-o-o-... już doczytałam...
eliza3 13:29, 18 sie 2012

Elfik napisał(a)
Elu - u Ciebie jeszcze tak obficie len kwitnie? Mój już ledwo zipie... I teraz ubiorek ????? Jakim cudem? Czy to jest ten "wiecznie zielony"? Mój nigdy nie powtarzał kwitnienia... Nawet ten jednoroczny wt większości mi przekwitł...
A takie śliczne i apetyczne grzybki, to przypadek, czy częściej masz takie miłe niespodzianki? O-o-o-... już doczytałam...

Len u mnie kończy kwitnienie, to ostatnie zdjęcie jest aktualne, a jeżeli chodzi o ubiorek....hm. czyżbym pomyliła ze smagliczką? W każdym razie to cudo jest jednoroczne i kwitnie cały czas od wiosny, zdjęcie zrobione kilka dni temu, więc aktualne...
eliza3 13:30, 18 sie 2012

bogumila_bienko napisał(a)
Wieczorny spacerek w Twoim ogrodzie ...bardzo mile spędziłam czas.Pozdrawiam.

Miło, że wpadłaś,ja też pozdrawiam.
Elfik 22:59, 18 sie 2012

eliza3 napisał(a)
a jeżeli chodzi o ubiorek....hm. czyżbym pomyliła ze smagliczką? W każdym razie to cudo jest jednoroczne i kwitnie cały czas

...tak też mi się wydawało... Mam tego "cuda" pół ogrodu, raz wysiane zostaje w ogrodzie na zawsze, jak tytoń. Mam też fioletową. To świetny wypełniacz pustych miejsc
eliza3 17:33, 19 sie 2012

Parę sierpniowych kwiatuszków...

eliza3 17:39, 19 sie 2012

Coś, ktoś kto zamieszkał za oknem. Jest tak ciekawy, że okna nie myję i czekam, aż się wyprowadzi, a on ani myśli...