Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Kindzia 11:11, 11 maj 2013

Ach...morze...

Twoje floksiki dają czadu A takie siroty były...Pięknie kwitną, dziękuję jeszcze raz
Na priva spojrzyj Elciu
Milka 11:40, 11 maj 2013

Piękne molo, chyba sporo fajnych zdjęć masz może załóz wątek i pokaż nam aktualną Litwę
zawitka 12:09, 11 maj 2013

Elizko dzieki że zajrzałaś ja też bym chciała mieć takie orcihideje ale z nimi to jest trochę zabawy a na razie mam dużo pracy więc się boję .Reszta opisu u mnie Pozdrawiam z sadzenia trawki
eliza3 12:31, 11 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Ach...morze...

Twoje floksiki dają czadu A takie siroty były...Pięknie kwitną, dziękuję jeszcze raz
Na priva spojrzyj Elciu

Uwielbiam morze i co roku, nie koniecznie w sezonie, staram się chociaż na chwilę zajrzeć i pospacerować plażą.
Cieszę się, że floksiki się zebrały, zobaczysz w przyszłym roku, wtedy dopiero dadzą czadu, one szybko się rozrastają.
eliza3 12:35, 11 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Piękne molo, chyba sporo fajnych zdjęć masz może załóz wątek i pokaż nam aktualną Litwę

Irenko, pomyślę o tym, zdjęć nie mam wiele, ale pokażę co mam, dzięki za zachętę.
eliza3 12:36, 11 maj 2013

zawitka napisał(a)
Elizko dzieki że zajrzałaś ja też bym chciała mieć takie orcihideje ale z nimi to jest trochę zabawy a na razie mam dużo pracy więc się boję .Reszta opisu u mnie Pozdrawiam z sadzenia trawki

Lecę w takim razie do Ciebie
eliza3 15:04, 11 maj 2013

Dzisiaj miałam plan, ale niestety nie do końca zrealizowany. Zakupy zrobione , ale niestety sadzenie w późniejszym terminie.

nieszka 15:21, 11 maj 2013

Tawułę wczesną też mam i uwielbiam jej białe kwiaty
Kwiaty bergenii niesamowite, u mnie tylko liście i to słabe. Nie wiem co jej u mnie nie pasuje że tak słabo rośnie....
Urszulla 15:21, 11 maj 2013

Elu- piękne rodki kupiłaś
eliza3 19:20, 11 maj 2013

nieszka napisał(a)
Tawułę wczesną też mam i uwielbiam jej białe kwiaty
Kwiaty bergenii niesamowite, u mnie tylko liście i to słabe. Nie wiem co jej u mnie nie pasuje że tak słabo rośnie....

Moja tawuła już przekwitła, a szkoda, bo uwielbiam te białe gałązki.
Zastanawiam się dlaczego Twoja bergenia nie kwitnie. U mnie rośnie w trzech różnych miejscach i na słońcu i w cieniu, i wszędzie sobie radzi, nawet ta która była całą zimę przysypana zwałami śniegu z podjazdu zakwitła.