Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 13:01, 01 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Moim zdaniem im eMusie starsi tym chętniej pracują w ogrodzie , znam kilka takich przypadków wiec mam podstawy by tak myslec.Miłego dnia Elizko.

Dziękuję Bożenko, za pociechę Lubię prace w ogrodzie i sprawia mi to dużo przyjemności, ale czasem potrzebna jest męska ręka do prac bardziej siłowych Chociaż skłamałabym, gdybym powiedziała, że M mi nie pomaga, jak go poproszę, ale żeby tak z własnej woli.....
eliza3 13:14, 01 wrz 2013

Debra napisał(a)

Nie narzekajcie
Ja wszystko robię sama i powiem, że tak wolę, przynajmniej jest dokładnie tak jak lubię

Ja też sama, sama... ale lubię jak ktoś się koło mnie kręci i też coś robi... wtedy mi raźniej

eliza3 13:20, 01 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
A ja nie robię sama...plewię sama tylko. Nikt przecież tak dokładnie nie wypieli jak ja...

Pozdrowionka
Padało od rana Teraz przestało

Masz rację, pielenie babska rzecz, tylko my wiemy co wypielić, co zostawić... kiedyś mąż mojej koleżanki wypielił jej wszystkie astry, a zostawił komosę, bo była ładniejsza
Pozdrawiam.
an_tre 16:39, 01 wrz 2013

Ja też wiem coś na temat pielenia przez eMa w ubiegłym roku jak byłam w sanatorium wypielił mi wszystkie siewki kwiatów chciał dobrze teraz pokazuję tego nie piel
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 19:44, 01 wrz 2013

an_tre napisał(a)
Ja też wiem coś na temat pielenia przez eMa w ubiegłym roku jak byłam w sanatorium wypielił mi wszystkie siewki kwiatów chciał dobrze teraz pokazuję tego nie piel

Za chwilę nie będziesz już musiała pokazywać, skoro spędza więcej czasu w ogrodzie niż Ty, szybciutko odróżni kwiatki od chwastów, jeszcze Cię zaskoczy
Debra 19:51, 01 wrz 2013

Zdjęcia kici poproszę
eliza3 19:57, 01 wrz 2013

Debra napisał(a)
Zdjęcia kici poproszę

Nie ma sprawy, jutro zrobię aktualne Miło mi, że polubiłaś mojego Figo
an_tre 20:01, 01 wrz 2013

eliza3 napisał(a)

Za chwilę nie będziesz już musiała pokazywać, skoro spędza więcej czasu w ogrodzie niż Ty, szybciutko odróżni kwiatki od chwastów, jeszcze Cię zaskoczy

coś w tym jest szybko się uczy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 21:41, 01 wrz 2013

Elizo, a ja w warzywniku zebrałam jeszcze fasolkę szapragową i młodę buraczki na botwinkę. Te pierwsze buraki dojrzewają i są naprawdę sporę. Po ogórkach wsiałam sarladerę na nawóz zielony. Już wzeszła, przynajmniej zielsko nie będzie rosło. Co do pomocy M, mój jest od spraw technicznych no i kosi trawę. Pielę sama, on zresztą do pielenia się nie pali
Kindzia 19:08, 02 wrz 2013

Napisałam u siebie i jeszcze powtórzę u Ciebie...to, że mam cynie w tym roku to Twoja zasługa i Twoich ubiegłorocznych cynii !!!
Będą zawsze...jak astry jednoroczne

Kiedy wyjeżdżacie?
Pozdrów eMusia od nas