Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 20:56, 04 wrz 2013

Bea napisał(a)

Bardzo dobrze, bo tipsy to chyba już passe?

Dobrze wiedzieć
EPODLAS 21:37, 04 wrz 2013

Elizo, śliczne bratki, będą kwitły do mrozów. To niezawodne kwiatki. Mnie bardzo podobają się te miniaturki.
GorAna 21:43, 04 wrz 2013

eliza3 napisał(a)
Dla miłych gości moje bratki.
Kupione do donic wiosną, potem wysadzone do gruntu, aby się wysiały... kwitną całe lato, część się oczywiście wysiała i już kwitnie.
Trochę wiosny jesienią

Cudne te bratki..moje samosiejki też zaczynają kwitnąć
Pozdrawiam
Bogdzia 21:56, 04 wrz 2013

Rozchodnika już chwaliłam , bratki dziś pochwalę . Ja miałam te drobne i też liczyłam na to ze sie wysieją ale jak dotad młodych roslinek nie widac, pewnie nic z tego. No to sporo wrazeń przed Tobą. Ja nie lubie wyjeżdżac , jestem domatorem do znudzenia. Najlepiej mi w domu i oczywiście w ogrodzie.Pozdrawiam serdecznie i baw sie dobrze.
Kindzia 08:56, 05 wrz 2013

Dziękuję Elu za życzenia Pamiętałaś

Mam nadzieję, że odszczepka tego białego rozchodnika uchowa się dla mnie...po Twoim urlopie się spotkać musimy...najwyższy czas!
eliza3 16:33, 05 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Dziękuję Elu za życzenia Pamiętałaś

Mam nadzieję, że odszczepka tego białego rozchodnika uchowa się dla mnie...po Twoim urlopie się spotkać musimy...najwyższy czas!

Specjalnie wraz z życzeniami wkleiłam Ci białego floksa, aby przypomnieć, że jeżeli tamten się nie uchowa to u mnie zawsze się znajdzie dla Ciebie maluszek
eliza3 16:44, 05 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Rozchodnika już chwaliłam , bratki dziś pochwalę . Ja miałam te drobne i też liczyłam na to ze sie wysieją ale jak dotad młodych roslinek nie widac, pewnie nic z tego. No to sporo wrazeń przed Tobą. Ja nie lubie wyjeżdżac , jestem domatorem do znudzenia. Najlepiej mi w domu i oczywiście w ogrodzie.Pozdrawiam serdecznie i baw sie dobrze.

Bożenko, moje miniaturki wysiewają się wszędzie i wcale o nie nie dbam, zobaczysz, że wiosną znajdziesz maleństwa tu i tam, przecież wiesz, ze bratki same lubią sobie znaleźć miejsce wtedy najładniej rosną

Kiedy mieszkałam w mieście częściej mnie "nosiło", teraz kiedy osiadłam na wsi, nie mam takiego parcia na wyjazdy, ale latem lubię się oderwać od codzienności i wyjechać nad morze i to bez znaczenia nad jakie , chociaż nad nasze wyjeżdżam najchętniej
eliza3 16:45, 05 wrz 2013

EPODLAS napisał(a)
Elizo, śliczne bratki, będą kwitły do mrozów. To niezawodne kwiatki. Mnie bardzo podobają się te miniaturki.

Też mam miniaturki, pozwalam im kwitnąć gdzie chcą, są śliczne
eliza3 16:46, 05 wrz 2013

GorAna napisał(a)

Cudne te bratki..moje samosiejki też zaczynają kwitnąć
Pozdrawiam

Coś takiego jest w tych kwiatuszkach, że trudno im się oprzeć
eliza3 17:50, 05 wrz 2013

Teraz, aby było wrześniowo, to wrześniowe wrzosy, bo przecież jak nazwa wskazuje to ich miesiąc