Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Sebek 21:50, 08 lis 2013

No z tymi pelargoniami to przegięłaś Ale dzisiaj idąc po Krakowie oczy mi z orbit wyszły jak zobaczyłem parapet z pelargoniami kwitnącymi jakby był lipiec Tak w ogóle to były to ukochane kwiaty Wyspiańskiego
Bogdzia 21:58, 08 lis 2013

Sporo kwiatków w ogrodzie uzbieralas i nawet w bardzo dobrej kondycji są. Ładnej pogody na jutro życzę.
eliza3 22:28, 08 lis 2013

Sebek napisał(a)
No z tymi pelargoniami to przegięłaś Ale dzisiaj idąc po Krakowie oczy mi z orbit wyszły jak zobaczyłem parapet z pelargoniami kwitnącymi jakby był lipiec Tak w ogóle to były to ukochane kwiaty Wyspiańskiego

Szkoda, że kilka wzięłam do domu, jak były przymrozki. Teraz nie mogę ich wynieść na dwór, bo się już rozhartowały... a mogłam się tak nie spieszyć... ale za to będę miała sadzonki na wiosnę

Wyspiański uwielbiał malować kwiaty, ale że lubił pelargonie tego nie wiedziałam... gdyby dzisiaj zobaczył ile jest odmian i kolorów, to by się zdziwił , miałby co malować
eliza3 22:31, 08 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Sporo kwiatków w ogrodzie uzbieralas i nawet w bardzo dobrej kondycji są. Ładnej pogody na jutro życzę.

Oj przyda się ładna pogoda, to troszkę jeszcze dopieszczę ogród przed zimą. Pozdrawiam.
Debra 22:34, 08 lis 2013

eliza3 napisał(a)

Dzisiaj był taki piękny dzień, że praca w ogrodzie była dużą frajdą

To Ci zazdroszcze, bo ja tez pracowałam, ale w towarzystwie burych chmur i deszczyku
Może i do nas przyjdzie jeszcze trochę słońca.
eliza3 22:47, 08 lis 2013

Debra napisał(a)

To Ci zazdroszcze, bo ja tez pracowałam, ale w towarzystwie burych chmur i deszczyku
Może i do nas przyjdzie jeszcze trochę słońca.

Jutro też ma być ładnie, przynajmniej takie są prognozy, ale niedziela już deszczowa, więc radość krótka , ale każdy słoneczny dzień jesienią cieszy podwójnie
an_tre 10:42, 09 lis 2013

eliza3 napisał(a)

Aniu, byłam wczoraj u ciebie i widziałam tyle kwiatków, że postanowiłam też u siebie poszukać : Dzisiaj był taki piękny dzień, że praca w ogrodzie była dużą frajdą
Elu zazdroszczę ci tych pogodnych dni możesz działać i cieszyć się pobytem w ogrodzie, u mnie szaro, buro, ponuro i mokro, a myślałam, że chociaż dziś nie będzie padać...
i mimo wszystko słoneczne pozdrowienia zostawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ewsyg 19:05, 09 lis 2013

Elu, ależ u Ciebie jeszcze kwiatowo i kolorowo. Zaskoczona jestem Zostawiam pozdrowienia
eliza3 14:57, 10 lis 2013

an_tre napisał(a)
Elu zazdroszczę ci tych pogodnych dni możesz działać i cieszyć się pobytem w ogrodzie, u mnie szaro, buro, ponuro i mokro, a myślałam, że chociaż dziś nie będzie padać...
i mimo wszystko słoneczne pozdrowienia zostawiam

Aniu, wczoraj był znowu deszczowy dzień, chociaż od rana zapowiadało się pięknie. Za to dzisiaj od rana słonko, idealna pogoda na spacer. Mam nadzieję, że u Was też się poprawiło.
Pozdrawiam cieplutko.
eliza3 15:01, 10 lis 2013

ewsyg napisał(a)
Elu, ależ u Ciebie jeszcze kwiatowo i kolorowo. Zaskoczona jestem Zostawiam pozdrowienia

Ewuś, jak zaczęłam szukać, to sama się zdziwiłam, że jeszcze tu i tam coś jeszcze kwitnie...
Pozdrawiam słonecznie, bo piękny dzień dzisiaj mamy.