Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

anna_g 13:00, 12 sty 2014

Elu - pozdrawiam niedzielnie... u mnie baaardzo wieje...
eliza3 13:01, 12 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

A u mnie krokusy co rak marzną i co rok kupuję nowe. Nie wszystkie ale bardzo duża częśc . Teraz tez wszystkie wykiełkowały i jeśli bedzie mróz to bedzie po nich. Miłej niedzieli.

To faktycznie przykre, u mnie wszystko troszkę później startuje, może dlatego krokusy jeszcze mi nigdy nie wymarzły, zobaczymy w tym roku, mnie już nic nie zdziwi... trudno nadążyć z tą pogodą.
Udanej niedzieli.
eliza3 13:08, 12 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Wiesz Elu...gdyby nie Twoje zajęcia domowe i nieustanne zaabsorbowanie gośćmi...też byś wczoraj u nas była...ale pocieszam się, że latem nadrobimy!!!

Buziaczki

Ja też mam taką nadzieję

Dopiero styczeń, a ja już nóżkami przebieram i chętnie bym do ogrodu wyskoczyła. Na razie myślę o sadzonkowaniu pelargonii, chyba już niedługo będzie można zacząć.
Udanej niedzieli.
eliza3 13:12, 12 sty 2014

anna_g napisał(a)
Elu - pozdrawiam niedzielnie... u mnie baaardzo wieje...

Aniu, ja nawet dzisiaj z domu nie wychodziłam, więc tylko przez okno widzę, że nie chcę mi się wyjść ale za to upiekłam ciasteczka na popołudnie.
Przydadzą się kiedy będę się delektować słodkim lenistwem, taki mam plan na dzisiejszą wietrzną niedzielę
Buziaki.
danuta_szwajcer 17:47, 12 sty 2014

Elu tez dziś postanowiłm słdkie lenistwe Ale bez ciasteczek Tez mnie juz ciagnie do pracy w ogrodzie. U mnie juz wszystko pąki ma i wychodza wiosenne kwiatki ale jak dla mnie to juz śniegu moze nie byc. Pozdrawiam serdecznie
eliza3 20:13, 12 sty 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Elu tez dziś postanowiłm słdkie lenistwe Ale bez ciasteczek Tez mnie juz ciagnie do pracy w ogrodzie. U mnie juz wszystko pąki ma i wychodza wiosenne kwiatki ale jak dla mnie to juz śniegu moze nie byc. Pozdrawiam serdecznie

Muszę jutro koniecznie zrobić obchód ogrodu i zobaczyć czy coś nie wschodzi.
Przy takiej pogodzie, to co dzień zmiany... lepiej, żeby te roślinki jeszcze troszkę poczekały...
Miłego wieczorku Danusiu
jola54 22:45, 14 sty 2014

Witaj ...U mnie już prawie wiosennie, tulipany chicynty i żonkile wychylają główki, a stokrotki kwitną wszędzie...Martwię się trochę, czy bedę oglądać swoje tulipany wosną...pozdrawiam serdecznie
ewsyg 17:51, 15 sty 2014

Ela do Pisarzowic się szykuj, czas się poznać osobiście
eliza3 18:55, 15 sty 2014

jola54 napisał(a)
Witaj ...U mnie już prawie wiosennie, tulipany chicynty i żonkile wychylają główki, a stokrotki kwitną wszędzie...Martwię się trochę, czy bedę oglądać swoje tulipany wosną...pozdrawiam serdecznie

Wszyscy się martwimy, ale cóż, na pewne rzeczy nie mamy wpływu... matka natura robi nam psikusy...
Wczoraj w nocy był mróz, a dzisiaj deszcz... ciągła huśtawka...
Pozdrawiam serdecznie.
eliza3 18:58, 15 sty 2014

ewsyg napisał(a)
Ela do Pisarzowic się szykuj, czas się poznać osobiście

Oczywiście, że się szykuję... nie przepuszczę takiej okazji