Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 19:23, 01 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Kwitnący bałagan jest piękny i kolorowy
piwonia i naparstnice są fajnym połączeniem,
u mnie piwonia i irysy....może zgapię kiedyś

Naparstnice w tym roku pięknie kwitną... to połączenie jest w tym roku dość przypadkowe, zależy gdzie nasionko spadnie
eliza3 19:27, 01 cze 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu widzę że juki ci będą kwitły ,a u mnie już drugi rok nie ,chyba ich wyrzuce
A naparstnica to u ciebie gigantPozdrawiam

Juka na tej rabacie nie kwitła w ubiegłym roku, ale za to w tym będzie piękna, a jeżeli chodzi o naparstnicę, to ta biała rośnie pod dachem i ciągle ma sucho, widocznie to lubi...
eliza3 19:36, 01 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś jak ja kocham taki bałagan Cudny jest Buziam

Małgosiu, staram się, aby tutaj zawsze coś kwitło i witało gości, zresztą misz-masz podoba się też owadom, więc niech tak pozostanie
malgocha1960 20:47, 01 cze 2014

Elizo,taki bałagan jest najpiękniejszy.Nie musimy mieć wszystkiego pod linijkę,przyroda niech rządzi się sama.Pieknie u ciebie.
eliza3 21:00, 01 cze 2014

malgocha1960 napisał(a)
Elizo,taki bałagan jest najpiękniejszy.Nie musimy mieć wszystkiego pod linijkę,przyroda niech rządzi się sama.Pieknie u ciebie.

Małgosiu, dziękuję... tak dawno u Ciebie nie byłam więc lecę zobaczyć co słychać i widać
Bogdzia 22:12, 01 cze 2014

Elizko macham tylko bo padnieta jestem.
gierczusia 22:19, 01 cze 2014

eliza3 napisał(a)

jeżeli chodzi o naparstnicę, to ta biała rośnie pod dachem i ciągle ma sucho, widocznie to lubi...

Aaaaa .. To super .. Własnie marzy mi napastnica do kompletu z różą , ale musiałaby być w donicy ..ale skoro piszesz ,że lubi sucho to znaczy ,że mogę kupować

Ściskam Elu
Kindzia 18:32, 02 cze 2014

Ta Twoja przyokienna rabata zawsze piękna, żaden tam bałagan! Tyle razy ją widziałam i zachwycam się zawsze I tam Ci rosną zdrowo wszystkie kwiatki, które u mnie nie chcą...
Agania 14:57, 05 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Ta Twoja przyokienna rabata zawsze piękna, żaden tam bałagan! Tyle razy ją widziałam i zachwycam się zawsze I tam Ci rosną zdrowo wszystkie kwiatki, które u mnie nie chcą...

Widziałam, przepiękna, podziwiam, to mój niedościgniony problem.....próbuję i próbuję, i dramatyzuję
eliza3 19:42, 05 cze 2014

Bogdzia napisał(a)
Elizko macham tylko bo padnieta jestem.

Bogdziu, cieszę się, że zajrzałaś, tym bardziej, że mnie czasami po pracach ogrodowych już nic się nie chce
Pozdrawiam serdecznie.