Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

EPODLAS 10:18, 18 cze 2015

A mnie się podoba duet naparstnice plus łubin. Kwitną w tym samym czasie. Muszę wykorzystać ten pomysł. A piwonie po prostu cudne !!!
Anita1978 18:54, 19 cze 2015

Naparstnice i Lubin piękne! No i piwonie! Mam tylko białe , które kwitna, takie jak twoje, inne malutkie jeszcze , nie kwitną....może za pare lat
Dzwonki też piękne....mi tez się wysiały niebieskie.....pewnie w jakiejś roślinie był bonus
eliza3 21:33, 19 cze 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale masz cudne piwonie, ostrózki i super kompozycje Pozdrawiam

Danusiu, dziekuję za miłe słowa, ale twój ogród to dopiero kwietny raj.
eliza3 21:36, 19 cze 2015

EPODLAS napisał(a)
A mnie się podoba duet naparstnice plus łubin. Kwitną w tym samym czasie. Muszę wykorzystać ten pomysł. A piwonie po prostu cudne !!!

W ubiegłym roku przesadzałam piwonie, więc wszystkie nie zakwitły obficie, ale mam nadzieję na przyszły sezon, będzie na co popatrzeć i co powąchać
eliza3 21:40, 19 cze 2015

Anita1978 napisał(a)
Naparstnice i Lubin piękne! No i piwonie! Mam tylko białe , które kwitna, takie jak twoje, inne malutkie jeszcze , nie kwitną....może za pare lat
Dzwonki też piękne....mi tez się wysiały niebieskie.....pewnie w jakiejś roślinie był bonus

Naparstnice kończą kwitnienie, szkoda, bo bardzo je lubię... teraz czekam na białe floksy.
Dzwonki bardzo mi się spodobały, może dlatego, że niebieskie, lubię ten kolor w ogrodzie.
eliza3 21:45, 19 cze 2015

Zaczynają szałwie, uwielbiam je.

chyba wolę niebieskie

Bogdzia 21:51, 19 cze 2015

Elizka sliczne kwiatki u Ciebie , Dzwonki , piwonie , rodki, naparstnice i wszystko inne , miło popatrzec.Pozdrówka.
eliza3 21:54, 19 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Elizka sliczne kwiatki u Ciebie , Dzwonki , piwonie , rodki, naparstnice i wszystko inne , miło popatrzec.Pozdrówka.

Bogdziu, dziękuję, zawsze się cieszę jak zajrzysz.
Bogdzia 21:59, 19 cze 2015

eliza3 napisał(a)

Bogdziu, dziękuję, zawsze się cieszę jak zajrzysz.

Miło mi ale rzadko jednak zagladam bo dużo osób do mnie wchodzi i duzo pisze na pw a ja nie mogę sie wyrobic z odpisywaniem i rewizytami , prawde mówiac chodze tylko z rewizytami bo na wiecej nie starcza mi czasu. Miłego weekendu.
zawitka 07:58, 21 cze 2015

Kolorowo u Ciebie szałwie naparstnice tylko siadać iiiiiii malować Zachęcam Ja też taki malarz jak Jola mówi .3 lata uczyłam się dobierać kolory olejną ale jakoś poszło teraz po śmierci Męza nie siadłam do malowania już rok Pozdrawiam cieplutko ;d