Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 16:58, 20 kwi 2016

Kasik napisał(a)

No ja myślę Zapraszamy serdecznie

Dziękuję za zaproszenie, ale myślę, że będzie wcześniej okazja, aby się zobaczyć... u Kindzi w czerwcu
Kasik 17:40, 20 kwi 2016

eliza3 napisał(a)

Dziękuję za zaproszenie, ale myślę, że będzie wcześniej okazja, aby się zobaczyć... u Kindzi w czerwcu

Ano widzisz. U Kasiuni będzie okazja.
eliza3 18:00, 20 kwi 2016

Kasik napisał(a)

Ano widzisz. U Kasiuni będzie okazja.

Kindzia 18:26, 20 kwi 2016

Ela, ja tak samo miałam z tą ruszaną teraz rabatą. Nigdy nie był dobry czas, bo wiecznie coś tam kwitło i nie powinno się ruszać. Tulipany i szafirki powinnam ruszać w czerwcu, irysy w lipcu, lilie w sierpniu, buksy jesienią. Tylko z trawami się wstrzeliliśmy teraz. Ale się zmobilizowałam, bo to nawodnienie...i już
Ale Ty tą rabatę masz zawsze ładną, co tam chcesz przerabiać???
eliza3 18:42, 20 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
Ela, ja tak samo miałam z tą ruszaną teraz rabatą. Nigdy nie był dobry czas, bo wiecznie coś tam kwitło i nie powinno się ruszać. Tulipany i szafirki powinnam ruszać w czerwcu, irysy w lipcu, lilie w sierpniu, buksy jesienią. Tylko z trawami się wstrzeliliśmy teraz. Ale się zmobilizowałam, bo to nawodnienie...i już
Ale Ty tą rabatę masz zawsze ładną, co tam chcesz przerabiać???

Wiesz, jak to jest, zawsze chcesz, aby było ładniej i zawsze coś Cię denerwuje.
Niektóre rośliny trzeba by było odmłodzić inne wyrzucić, ale jak ruszysz jedną to uszkodzisz inną... i ciągle odkładasz.
Ty jesteś taka uporządkowana i wszystko u Ciebie rośnie grzecznie na swoim miejscu też bym tak chciała.
Bogdzia 20:33, 20 kwi 2016

Piękne masz łany tulipanów . Tawułkę bardzo chciałam zobaczyc ale się zdjecie nie otworzyło.
eliza3 21:04, 20 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)
Piękne masz łany tulipanów . Tawułkę bardzo chciałam zobaczyc ale się zdjecie nie otworzyło.

Tulipany w tym roku tak wcześnie wyszły z ziemi, obawiałam się, że wiosenny mróz je uszkodzi, ale wiosna była łaskawa i strat nie było... narazie oby tak dalej
ewsyg 21:11, 20 kwi 2016

Elu, bardzo kolorowa ta rabata pod oknem, aż nie chce się wierzyć, że to tegoroczne kwiatuszki. U nas zimno i kwiaty się buntują, nie chcą kwitnąć, karzą mi pisać zażalenie do matki natury
eliza3 21:23, 20 kwi 2016

ewsyg napisał(a)
Elu, bardzo kolorowa ta rabata pod oknem, aż nie chce się wierzyć, że to tegoroczne kwiatuszki. U nas zimno i kwiaty się buntują, nie chcą kwitnąć, karzą mi pisać zażalenie do matki natury

U nas też zimno, było troszkę ciepłych dni, trawa rośnie jak szalona, ale kwiatki stoją w miejscu, może i lepiej, bo dłużej cieszą oczy.
Milka 11:59, 21 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
Matko, jakie piękne chryzantemy masz! Zimujące? Jaka to odmiana Elu?

Patrz jak Twoje marcinki kwitną Ładnie się rozrosły, już mogłam się nimi podzielić, pojechały do Julci

Miały i do mnie trafić, ale zapomnieliśmy cudne są