Takie domowe wino, pych. Tylko trzeba je umieć je zrobić. Mój M za to się nie zabiera, a ja nie umiem. A mam swoje winogrona, więc by było z z czego zrobić.
Takie domowe wino, pych. Tylko trzeba je umieć je zrobić. Mój M za to się nie zabiera, a ja nie umiem. A mam swoje winogrona, więc by było z z czego zrobić.
Co z tego wyjdzie to wielka niewiadoma, ale szkoda było zmarnować owoce które ktoś dla nas zerwał i przywiózł osobiście.
Nie bardzo wiedziałam co zrobić z wiaderkiem winogron, więc M wpadł na genialny pomysł... będzie robił wino...? Nawiasem mówiąc pierwszy raz
Elu winko z głowy mojego M, pomysłowy Dobromir Aniu wiem , że owoce zasypywał cukrem, ale co potem robił to nie wiem, wiem tylko, że owoców już nie ma, chyba je wyrzucił ...? Nie pytajcie, nie znam się
Co z tego wyjdzie to wielka niewiadoma, ale szkoda było zmarnować owoce które ktoś dla nas zerwał i przywiózł osobiście.
Nie bardzo wiedziałam co zrobić z wiaderkiem winogron, więc M wpadł na genialny pomysł... będzie robił wino...? Nawiasem mówiąc pierwszy raz
gdybyś byłą bliżej, pewnie i 3 wiaderka bym ci podrzuciła, co z nimi robić, nie wiem! część idzie na nalewki, rozdaję, a i tak tego ogrom!
wino z winogron pyszne, z moich robiłą koleżanka i miałam okazję smakować!