Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

popcorn 06:56, 16 paź 2012

kasik778 napisał(a)

Ale plany!!! Stożki bukszpanowe kupowałam z Rybnika, chyba niedaleko (jak chcesz mogę się podzielić namiarami, po 30 zl ostatnio je sprzedawali)? A kule - z Wrocka, Irenka mi wiozła... pozdrawiam!!

Chcę, chcę za 30 zł????
toż to prawie niemożliwe, u mnie za stożek wołają normalnie 200 zł!
te kule to widziałam relację, szkoda, ze jeszcze wtedy to chyba nawet mnie tu nie było, żałuję, może i w tym roku będzie taka akcja?

Kasia - stożki, Rybnik, użytkownik mnps z allegro; NUMER KONTAKTOWY: 502-346-522
kule z Wrocka po 18 zł; user Goromato:
http://allegro.pl/bukszpan-kula-30cm-producent-i2707110725.html

Wszystkie bukszpany mi sie od nich przyjęły, ładnie rosną.
U nas stożki pod halą na kiermaszu po 50 zł można kupić - w Łodzi. Jakby co, zapraszam!
pozdrawiam, powodzenia!
kasik778 15:32, 16 paź 2012

Popcarol Bardzo ci dziękuję zaraz sobie posprawdzam, te ceny i pooglądam dzięki wielkie
eliza3 15:42, 16 paź 2012

Pozdrowienia zostawiam w temacie bukszpanów nie pomogę, ale jak kupisz to zaraz przybiegnę zobaczyć u mnie stożki jakoś nie pasują, ale u kogoś lubię oglądać.
Tess 15:51, 16 paź 2012

A ja się bukszpanów boję.
Mam oczywiście kilka, bo nabyłam bezrefleksyjnie jak tylko cudny ogród Danusi zobaczyłam
Więc są.
Ale bukszpany chorują (mój jeden też już jest chory), podmarzają.
Postanowiłam, że od teraz, jesli będę planować kulki czy stożki, to będą cisowe koniecznie.
Wiem, że figury geometryczne cisowe są drogie, ale kupiłam za niewielkie pieniądze kilka rozczochrańców i pocięłam - jeden na stożek, dwa na kulki. Jedna mi nawet dość duża wyszła

Ale bukszpany mi się baaaardzo podobają
Jeśli ktoś umie się nimi opiekować, to naprawdę są cudne i efektowne.

Pozdrawiam Kasik, i zyczę udanych zakupów
Będę z wielką przyjemnością obglądać bukszpanowe kulki i stożki w Twoim ogrodzie
Urszulla 15:58, 16 paź 2012

Fajne namiary Kasiu na bukszpany podała Ci Karola. Skopiowałam sobie namiary bukszpanowe do siebie, bo mi się też przydadzą.
EPODLAS 21:39, 16 paź 2012

Kasik, jak kupisz kule bukszpanowe to zaraz pokaż. Też chętnie je obejrzę w twoim ogrodzie. Ja mam raptem cztery, ale maluchy. Nie przemarzły i nie chorują na razie. Mam nadzieje, że pięknie będą ci rosły.
kasik778 22:40, 16 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam w temacie bukszpanów nie pomogę, ale jak kupisz to zaraz przybiegnę zobaczyć u mnie stożki jakoś nie pasują, ale u kogoś lubię oglądać.

Elizo korci mnie, żeby kupić już teraz, choćby tylko jedną, ale muszę się opamiętać i czekać na wiosnę...
kasik778 22:41, 16 paź 2012

Tess napisał(a)
A ja się bukszpanów boję.
Mam oczywiście kilka, bo nabyłam bezrefleksyjnie jak tylko cudny ogród Danusi zobaczyłam
Więc są.
Ale bukszpany chorują (mój jeden też już jest chory), podmarzają.
Postanowiłam, że od teraz, jesli będę planować kulki czy stożki, to będą cisowe koniecznie.
Wiem, że figury geometryczne cisowe są drogie, ale kupiłam za niewielkie pieniądze kilka rozczochrańców i pocięłam - jeden na stożek, dwa na kulki. Jedna mi nawet dość duża wyszła

Ale bukszpany mi się baaaardzo podobają
Jeśli ktoś umie się nimi opiekować, to naprawdę są cudne i efektowne.

Pozdrawiam Kasik, i zyczę udanych zakupów
Będę z wielką przyjemnością obglądać bukszpanowe kulki i stożki w Twoim ogrodzie

Tess zobaczymy jak to będzie z bukszpanami, ja mam sporą kulę bukszpanową, ma ponad 10 lat, do tej pory nie chorowała, tfuj, tfuj odpukać
a cisy też chcę kupić
kasik778 22:42, 16 paź 2012

Urszulla napisał(a)
Fajne namiary Kasiu na bukszpany podała Ci Karola. Skopiowałam sobie namiary bukszpanowe do siebie, bo mi się też przydadzą.

kopiuj, będziemy szaleć na wiosnę
kasik778 22:43, 16 paź 2012

EPODLAS napisał(a)
Kasik, jak kupisz kule bukszpanowe to zaraz pokaż. Też chętnie je obejrzę w twoim ogrodzie. Ja mam raptem cztery, ale maluchy. Nie przemarzły i nie chorują na razie. Mam nadzieje, że pięknie będą ci rosły.

ja też mam dwa dość wiekowe kule bukszpanowe i też nie chorowały, dokupiłam dwa stożki, ale jak zaczęłam planowac to potrzebuję tego, że hej... tylko zbierać kasę