Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

kasik778 22:00, 21 paź 2012

Enya73 napisał(a)
Wpadłam z rewizytą. Bardzo udany zakup Niech Ci się dobrze przyjmą i zdobią Twój ogród już wiosną A jakiego masz pięknego dorodnego świerka Ależ okaz

Witam Anitko dziękuję, świerki to zasługa teścia, posadził je wiele lat temu

ach, żeby mój ogród był chociaż w połowie tak piękny jak twój buziolki przesyłam
kasik778 22:02, 21 paź 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
M. musi jeszcze raz zaznaczyć mi patykami gdzie będzie altana i wtedy pokombinuję, kiełbasek z grilla wcale nie jem, ale szkolne ognisko mieliśmy we wrześniu i na taką z ogniska się skusiłam

ja też nie jem jak sobie przypomnę o diecie, ale najczęściej się skuszę ta silna wola...

możesz sobie tymczasowo zrobić miejsce na ognisko, potem przeniesiesz
kasik778 22:06, 21 paź 2012

alinak napisał(a)
Kasiu widzę minę twojego pupila i coś mi się zdaje że jakaś zmowa nastąpiła . mój mi wykopał cały skalniak pod schodami i całą burę odebrał z miną szczeniaczka ( fotka w wątku ). wiśnia też na moim celowniku, ale ciągle jeszcze się zastanawiam z zasadnością wyboru miejsca

Alinko witam cię gorąco

chciałabym zobaczyć twoją minę, jak zobaczyłaś wykopki na skalniaku tak to jest z tymi milusińskimi, zawsze coś

wiśnię polecam, u mnie w tym miejscu miało rosnąć milion różnych roślin i w końcu okazało się, że Umbra to najlepszy wybór

idę do ciebie pooglądać winowajcę
Hogata 22:10, 21 paź 2012

kasik778 napisał(a)
Hogato witam serdecznie

wiśnie kupiłam kopane z gruntu z odkrytym korzeniem i zapłaciłam 55 zł, są bardzo wysoko szczepione i takie chciałam

mieli identyczne w donicach za 200 zł...

No to bardzo fajna cena. Też muszę takie poszukać na wiosnę.

kasik778 22:13, 21 paź 2012

Hogato kopane z gruntu to chyba tylko na jesień potem na wiosnę to zostają te w donicach, trzeba się mocno naszukać, żeby upolować je w sensownej cenie, ale z drugiej strony, kto wie? może się coś fajnego trafi
Hogata 22:21, 21 paź 2012

kasik778 napisał(a)
Hogato kopane z gruntu to chyba tylko na jesień potem na wiosnę to zostają te w donicach, trzeba się mocno naszukać, żeby upolować je w sensownej cenie, ale z drugiej strony, kto wie? może się coś fajnego trafi

No to tak na spokojnie poszukam i może coś do przyszłej jesieni coś znajdę. Dzięki
Welka 22:31, 21 paź 2012

kasik778 napisał(a)

M. musi jeszcze raz zaznaczyć mi patykami gdzie będzie altana i wtedy pokombinuję, kiełbasek z grilla wcale nie jem, ale szkolne ognisko mieliśmy we wrześniu i na taką z ogniska się skusiłam

ja też nie jem jak sobie przypomnę o diecie, ale najczęściej się skuszę ta silna wola...

możesz sobie tymczasowo zrobić miejsce na ognisko, potem przeniesiesz

U mnie ta "dieta" jest raczej wymuszona problemami z wątrobą w ciąży z Karolkiem, do teraz niektórych rzeczy nie mogę jeść. Choć i taka normalna dieta przydałaby mi się, też po ciąży z Karolkiem, ale tu jest problem z silną wolą
Kindzia 22:33, 21 paź 2012

Twój psiak kopie, moje-niemoje koty też kopią, ale zaraz zakopują. Już się boję plewienia w tych miejscach Może do wiosny TO się zdematerializuje?
EPODLAS 22:56, 21 paź 2012

Czytam twoje posty i wnioskuję Kasik, że ogrodnik z ciebie z dużą wiedzą. Na wielu rzeczach się znasz. Ja obeszłam ogród kilka razy, bo już jakieś zmiany zrobiłam, reszta na wiosnę. Ogród ma być jak najmniej absorbujący - takie są założenia. Ale to tylko założenia
eliza3 20:08, 22 paź 2012

Pozdrowienia wieczorową porą przesyłam, znowu sobie na sunię popatrzyłam, piękna