Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

kasik778 20:36, 27 paź 2012

JulkAd napisał(a)
Kasiu wracam i czytam zaległości u Ciebie...sama Szefowa zawitała i podpowiada, to koniecznie trzeba posłuchać pozdrawiam serdecznie i niestety śnieżnie

oj ja się będę słuchać Danusi, trochę jej stylu i wyczucia smaku chcę u siebie w ogrodzie
kasik778 20:40, 27 paź 2012

Moi drodzy, lista planów na przyszły rok jest bardzo długa
i tak pierwsze i najważniejsze to przed chwilą oświadczyłam M, że już nie chcę skalniaka przed domem, prawie dostał zawału

musi się oswoić z myślą, ze kilkanaście ton gruzu, który leży i straszy przed domem trzeba będzie wywieźć

a i te tony ręcznie nosił, bo mi się zachciało skalniaka...

a teraz doszłam do wniosku, że skalniak zupełnie nie pasuje przed domem, wygląda trochę jak jakiś kurhan
kasik778 20:44, 27 paź 2012

a to winowajca i sprawca zamieszania

teraz mam na to miejsce zupełnie inny pomysł

ka1sia 20:44, 27 paź 2012

Kasiu, mogę się pod Twoimi słowami podpisać obiema rękami To samo zrobię z moim skalniaczkiem, tylko mój M jeszcze nic o tym nie wie
kasik778 20:54, 27 paź 2012

ka1sia napisał(a)
Kasiu, mogę się pod Twoimi słowami podpisać obiema rękami To samo zrobię z moim skalniaczkiem, tylko mój M jeszcze nic o tym nie wie

ja się zbierałam kilka tygodni, by mu o tym powiedzieć musi mieć teraz czas na przemyślenie, ponarzekanie na moją zmienność ale cóż ten skalniak musi zniknąć

widzę tu piękne bukszpany i inne formowańce...

a o którym miejscu mówisz? muszę zobaczyć u ciebie
EPODLAS 23:26, 27 paź 2012

Kasik, niedawno o śniegu pisaliśmy, a on dzisiaj już spadł. Kreciska na działce szaleją, ostatnie liście spadły. Jednym słowem szaro buro. Ale grzybów prawie pełne wiaderko nazbierałam. To już ostatnie w tym roku.
beta 08:13, 28 paź 2012

Kasiu nareszcie do Ciebie dotarłam

fajne propozycje z tym podsadzeniem tych kul, będzie pięknie

a z tym skalniakiem to rewolucja mój M też już jest przerażony jak mu wspomniałam o zmniejszaniu warzywniaka i przesadzaniu tuj

pozdrawiam i trzymam kciuki za realizację planu
Welka 08:48, 28 paź 2012

Witam!
Na zdjęciu obok skalniaka taczka już stoi, jest taka malutka w porównaniu, więc nie dziwię się, że M prawie dostał zawału, trochę roboty go czeka ale ma zimę żeby oswoić się z ta myślą, że teraz będą tam bukszpany

Pozdrawiam
kasik778 09:16, 28 paź 2012

EPODLAS napisał(a)
Kasik, niedawno o śniegu pisaliśmy, a on dzisiaj już spadł. Kreciska na działce szaleją, ostatnie liście spadły. Jednym słowem szaro buro. Ale grzybów prawie pełne wiaderko nazbierałam. To już ostatnie w tym roku.

a czyli jednak nazbierałaś grzybów super, będziesz miała na zimę, o ile suszysz albo słoiki

u mnie właśnie liście nie spadły z niektórych krzewów, kielichowiec na przykład i krzewuszki całe w liściach a teraz to i w śniegu, nie wiem, czy im to nie zaszkodzi...
kasik778 09:18, 28 paź 2012

beta napisał(a)
Kasiu nareszcie do Ciebie dotarłam

fajne propozycje z tym podsadzeniem tych kul, będzie pięknie

a z tym skalniakiem to rewolucja mój M też już jest przerażony jak mu wspomniałam o zmniejszaniu warzywniaka i przesadzaniu tuj

pozdrawiam i trzymam kciuki za realizację planu

witam serdecznie Beto u mnie

nasi M to pewnie kiedyś padną na serce, jak co rusz to ciągle coś wymyślamy

a wina jest forum, hehehehe to tutaj ciągle coś nowego widzę...