Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

Ewa 08:21, 04 wrz 2012

Aniu , nie wiem czy zagladnęłaś do mnie, ale zrobiłam dla Ciebie fotke z astrów tych co pytałaś

monteverde 11:27, 04 wrz 2012

Ewuniu byłam u Ciebie, nie o ten mi chodzi
eliza3 17:44, 04 wrz 2012

Znowu powzdychałam sobie nad różami, są piękne... pozdrawiam
Welka 17:49, 04 wrz 2012

Witam!
Widzę, że jeszcze nie dotarłaś do Ol., właśnie się zastanawiałaś czy wczoraj dojechałaś czy miałaś zmianę planów.
"Orzełek" super
Pozdrawiam
Milka 17:51, 04 wrz 2012

monteverde napisał(a)
http://www.youtube.com/watch?v=5ukusM5gt4Y&feature=related dobranoc

ale super poczochraniec!!
Moniika 20:51, 04 wrz 2012

monteverde napisał(a)
U mnie t sama historia wiem o Renku, ale nie wiem jeszcze czy pojadę, tak sobie pooglądać bym chciała to się spotkamy w St.P., jak będziesz jechała to dzwoń ja też jeszcze dzisiaj kupiłam trochę czosnków , bo dobra była cena

A jakie kupiłaś? Gdzie? I co to znaczy dobra cena??
Klamber 20:52, 04 wrz 2012

Aniu, jak a wodą u Ciebie, bo u mnie normalnie sachara się robi, już mi woda ze studni nie nadąża nachodzić. Niestety dynia gruszkowa zgniła, pewnie na dwu mi się sezon zakończy, chyba że będzie ciepło do stycznia jak w tamtym roku, to jeszcze co wybuja. Moje datury stały jeszcze w listopadzie na dworze, fajnie było, tylko rośliny zdurniały od tego ciepła. Pokaże Ci serduchę od Ciebie ładnie się przyjęła. Widać tylko część bo reszta schowała się pod sumakiem. Pozdrawiam Cię.
monteverde 21:58, 04 wrz 2012

irena_milek napisał(a)

http://www.youtube.com/watch?v=5ukusM5gt4Y&feature=related dobranoc

ale super poczochraniec!!

Irenko ten poczochraniec to dalia Tsuki Yori no Shisha
monteverde 21:59, 04 wrz 2012

Moniika napisał(a)

U mnie t sama historia wiem o Renku, ale nie wiem jeszcze czy pojadę, tak sobie pooglądać bym chciała to się spotkamy w St.P., jak będziesz jechała to dzwoń ja też jeszcze dzisiaj kupiłam trochę czosnków , bo dobra była cena

A jakie kupiłaś? Gdzie? I co to znaczy dobra cena??

Wysyłam na priv
monteverde 22:03, 04 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Aniu, jak a wodą u Ciebie, bo u mnie normalnie sachara się robi, już mi woda ze studni nie nadąża nachodzić. Niestety dynia gruszkowa zgniła, pewnie na dwu mi się sezon zakończy, chyba że będzie ciepło do stycznia jak w tamtym roku, to jeszcze co wybuja. Moje datury stały jeszcze w listopadzie na dworze, fajnie było, tylko rośliny zdurniały od tego ciepła. Pokaże Ci serduchę od Ciebie ładnie się przyjęła. Widać tylko część bo reszta schowała się pod sumakiem. Pozdrawiam Cię.

Wyobraź sobie ,że ja też nie mam ani jednej gruszkowej, do 21.00 podlewałam, bo też bardzo sucho, ziemia już pęka, ale najlepszy byłby deszcz, cieszę się,że serduszka się przyjęła Dzisiaj rozsadziłam citronellę, uzyskałam 11 sadzonek z korzeniemz 3 krzaczków, jutro zdjęcia bo zapomniałam zrobić