Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

Megi 21:51, 19 wrz 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Wam to fajnie! Ja to kiedys sobie takie wakacje zafunduje - będę jeździć od ogrodu do ogrodu ściskam

Agatko, dziękuję bardzo a swoją drogą czas w miłym towarzystwie i na robieniu miłego szybko pędzi, zleciał nam dzień dosłownie w chwilę, ale fajnie było i warto, bo w dobrej cenie ładne rośliny
monteverde 21:54, 19 wrz 2012

święta prawda
Ania 21:56, 19 wrz 2012

Aniu kurki cudo, zalotne kaloszki Super Wyobraź sobie , że zrobiłam dzięki Tobie swoje pierwsze w życiu leczo, dla mnie pycha, chłopaki pokręcili nosami a ja miałam wyżerę na 2 dni Dzięki wielkie za przepis
monteverde 21:58, 19 wrz 2012

cieszę się Aniu, że smakowało widać, że Twoi Panowie wolą konkrety
Syla 22:03, 19 wrz 2012

an_tre napisał(a)

Ja wrzosy traktuję jak jednoroczne kupuję do doniczek a potem wywalam, pozdrawiam Aniu
...u mnie się same tak traktują

Ja również mogę stwierdzić , że wrzosy i wrzoście nie dla mnie .... Jedynie do donic bo pomimo dobrze przygotowanego wcześniej podłoża dają ostro popalić buziolki
barbara_kraj... 22:07, 19 wrz 2012

monteverde napisał(a)

U mnie też było wietrznie i deszczowo, zakupy zrobiłam ale zupełnie innego asortymentu))
Jutro planuję na działkę jechać i dalej przesadzać roślinki. Miejsce pod trawnik nowy szykuję. Ale co z tego wyjdzie, to wielka niewiadoma!

Basiu kosztem roślinek ten trawnik?

Przesadzam je, miejsca nowe 'zdobywam', na ogół nic nie wyrzucam. Ale i tak mi się w tym roku nie uda do końca wszystkiego zrobić, bo sporo roślin przesadzić teraz już nie mogę...
Ania 22:28, 19 wrz 2012

No, jakbyś zgadła Aniu ale ja napewno jeszcze nie raz zrobię dla siebie, uwielbiam takie smaki, tylko dla siebie samej nie raz nie chce się specjalnie coś robić, ale akurat leczo zajęło mi niewiele czasu.
monteverde 22:40, 19 wrz 2012

barbara_krajewska napisał(a)

U mnie też było wietrznie i deszczowo, zakupy zrobiłam ale zupełnie innego asortymentu))
Jutro planuję na działkę jechać i dalej przesadzać roślinki. Miejsce pod trawnik nowy szykuję. Ale co z tego wyjdzie, to wielka niewiadoma!

Basiu kosztem roślinek ten trawnik?

Przesadzam je, miejsca nowe 'zdobywam', na ogół nic nie wyrzucam. Ale i tak mi się w tym roku nie uda do końca wszystkiego zrobić, bo sporo roślin przesadzić teraz już nie mogę...

no tak a ja musze zdążyc wszystko wsadzić
monteverde 22:42, 19 wrz 2012

Ania napisał(a)
No, jakbyś zgadła Aniu ale ja napewno jeszcze nie raz zrobię dla siebie, uwielbiam takie smaki, tylko dla siebie samej nie raz nie chce się specjalnie coś robić, ale akurat leczo zajęło mi niewiele czasu.

szybciutko się robi, a ja jeszcze jak obiorę cukinie, kroję ja na 4 i ciacham na tarce na plasterki, tylko muszę uważać na palce, tak szybko leci
monteverde 22:42, 19 wrz 2012

Sylwia ,to dołączyłaś jako 3