Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

monteverde 21:09, 03 paź 2012

Kuklik napisał(a)
Przyszłam powiedzieć, że kupiłam sobie tego powojnika co to zakochałam się u Ciebie, avant garde, bo piękny przyszedł w paczce i teraz nie wiem gdzie go wsadzić, w sensie zmieścić, chodzę po ogrodzie i chodzę i nic. Może to i dobrze że czasem Ci baterie w aparacie siadają, bo mi ogród pęknie

Iza ja się bardzo cieszę, że masz ten powojnik, będziesz zadowolona na dzisiaj skończyłam sadzenie cebulowych już po ciemaku, jutro rano wracam do domu
monteverde 21:17, 03 paź 2012

AniaDS napisał(a)
Aneczko, nie za dużo tego ogródkowania?
Kiedy Ty odpoczywasz?

wsadziłam 9 krzaków róż a jeszcze dowiozę, jutro wracam
monteverde 21:19, 03 paź 2012

Megi napisał(a)
Aniu, ściskam serdecznie i żałuję, że nie dałam rady do Ciebie wpaść w ostatnich dniach ale jak wrócisz, to się zobaczymy

Megi rozumiem, przecież masz , dom, pracę i dziecko a ja tu na wypoczynek przyjechałam w takim razie do następnego
monteverde 21:21, 03 paź 2012

viva napisał(a)

Kobieto, Tobie jakiś "spowalniacz" trzeba zainstalować
Podziwiam energie, zapał, chęci, ale żebyś nie przesadziła

Miłego dnia Aniu i przysiądź na chwilę

Podoba mi się ...."spowalniacz" dla Ani, bo nam padnie..
Całuski Aniu

Vivo w grobie będę odpoczywała ja również buźkam i pozdrawiam aż mnie korci , żeby jeszcze zamówić Lions Rose i inne jeszcze ale najpierw muszę zrobić im miejsce
monteverde 21:23, 03 paź 2012

bogumila_bienko napisał(a)
Aniu...macham ...serdecznie pozdrawiam.

Bogusiu już lecę do Ciebie, zobaczyć co tam na Zacienionej
monteverde 21:51, 03 paź 2012

No i czas się pożegnać z warmińskim ogródkiem na jakieś 2 tygodnie, wracam do "kawałka raju" i nie wiem, co tam zastanę Róża zakwitła dzisiaj na pożegnanie robiłam do ciemnego ostatnie koszyki z cebulami wsadzałam po ciemaku , rano zobaczę jak wyszło
trochę fotek co za dnia jeszcze zrobiłam, a potem było już ciemno, może rano coś jeszcze sfocę

monteverde 22:10, 03 paź 2012

Pigwę dzisiaj wszystką zdjęłam, po powrocie robię nalewkę i konfiturę do herbatki

chodniczek sięga aż do kompostownika, trochę widać taką jaśniejszą strużkęwykorzystałam wszystkie cegły bentleyowską łopatka przewaliłam cały ogródek w wybieraniu chwastów, macham do Was wszystkich i do jutra już z Kawałka raju

annawu 22:39, 03 paź 2012

Aniu ale się napracowałaś na tych wczasach, chodniczek zrobiłaś superaśny, spacerując po deszczu butki będziesz miała czyściutkie

A co tam pod tymi butelkami ukorzeniasz???

Pięknie zaczerwieniła Ci się trzmielinka, moja widocznie jest innej odmiany bo nie jest tak piękna jak Twoja
MarekW 23:04, 03 paź 2012

No no podziwiam i żeby mi się tak chciało chcieć to też bym pokazał mój ogród, a tak? co mam pokazać jak nic się nie dzieje. Pozdrawiam Aniu
monteverde 23:19, 03 paź 2012

annawu napisał(a)
Aniu ale się napracowałaś na tych wczasach, chodniczek zrobiłaś superaśny, spacerując po deszczu butki będziesz miała czyściutkie

A co tam pod tymi butelkami ukorzeniasz???

Pięknie zaczerwieniła Ci się trzmielinka, moja widocznie jest innej odmiany bo nie jest tak piękna jak Twoja

Aniu muszę powiedzieć, że wczasy bardzo mnie wymęczyły rąk, kręgosłupa i nóg nie czuję, a wszyscy się śmieją, że na wiosnę, znowu zielicha od sąsiadki się nasieje i będzie to samo Ukorzeniam róże ta trzmielina jest tak piękna , zdjęcie nie oddaje w pełni jej koloru