Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

monteverde 23:22, 03 paź 2012

MarekW napisał(a)
No no podziwiam i żeby mi się tak chciało chcieć to też bym pokazał mój ogród, a tak? co mam pokazać jak nic się nie dzieje. Pozdrawiam Aniu

Marek musiałam działać bo ogrom chwastów w moim ogródku był przerażający a od powoju powstały tunele, no trochę też powsadzałam roślin, coby zakryć większe połaci ziemi, to ją przed chwaściorami uchroni pozdrawiam, a Ty się weź za robotę, bo zima Ciebie zastanie
eliza3 23:23, 03 paź 2012

Dużo pracy wykonałaś, ale satysfakcja gwarantowana Macham do Ciebie i pozdrawiam.
eliza3 23:23, 03 paź 2012

Dużo pracy wykonałaś, ale satysfakcja gwarantowana Macham do Ciebie i pozdrawiam.
monteverde 23:27, 03 paź 2012

Też macham Elizko
MarekW 23:29, 03 paź 2012

monteverde napisał(a)

No no podziwiam i żeby mi się tak chciało chcieć to też bym pokazał mój ogród, a tak? co mam pokazać jak nic się nie dzieje. Pozdrawiam Aniu

Marek musiałam działać bo ogrom chwastów w moim ogródku był przerażający a od powoju powstały tunele, no trochę też powsadzałam roślin, coby zakryć większe połaci ziemi, to ją przed chwaściorami uchroni pozdrawiam, a Ty się weź za robotę, bo zima Ciebie zastanie

No ja niestety już tak mam że jesienią siły mnie opuszaczają i czekam wiosny, coś tam robię, ale nie tyle co należy. Podziwiam Twoją alejkę ceglaną bo moje płytki ciągle leżą i czekają na natchnienie Skarpy ciągle do wypielenia ohh jak ja tego nie znoszę Jedyne co robię regularnie to koszę trawnik i przycinam kanciki.
barbara_kraj... 23:35, 03 paź 2012

Ależ remont w warmińskim!
Solidną robotę 'odwaliłaś' w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Niech Ci wszystko rośnie z wyjatkiem chwastów
monteverde 23:44, 03 paź 2012

MarekW napisał(a)

No ja niestety już tak mam że jesienią siły mnie opuszaczają i czekam wiosny, coś tam robię, ale nie tyle co należy. Podziwiam Twoją alejkę ceglaną bo moje płytki ciągle leżą i czekają na natchnienie Skarpy ciągle do wypielenia ohh jak ja tego nie znoszę Jedyne co robię regularnie to koszę trawnik i przycinam kanciki.

Marek o trawnikach i kancikach czytałam nawet podpowiedziałam skąd masz wziąć ludzi do pomocy (szary budynek) alejka będzie jeszcze piaskiem podsypana, bo niektóre cegły są nierówne i się troszkę ruszają wiesz jak to z gruzem trudno dobrać
monteverde 23:46, 03 paź 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Ależ remont w warmińskim!
Solidną robotę 'odwaliłaś' w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Niech Ci wszystko rośnie z wyjatkiem chwastów

Oh dziękujęBasiu bo drugiej takiej "orki" chyba nie wytrzymam
an_tre 23:49, 03 paź 2012

monteverde napisał(a)

Aniu ale się napracowałaś na tych wczasach, chodniczek zrobiłaś superaśny, spacerując po deszczu butki będziesz miała czyściutkie

A co tam pod tymi butelkami ukorzeniasz???

Pięknie zaczerwieniła Ci się trzmielinka, moja widocznie jest innej odmiany bo nie jest tak piękna jak Twoja

Aniu muszę powiedzieć, że wczasy bardzo mnie wymęczyły rąk, kręgosłupa i nóg nie czuję, a wszyscy się śmieją, że na wiosnę, znowu zielicha od sąsiadki się nasieje i będzie to samo Ukorzeniam róże ta trzmielina jest tak piękna , zdjęcie nie oddaje w pełni jej koloru
A tez miałam zapytać co pod tą butelką ukorzeniasz?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hanka_andrus 23:53, 03 paź 2012

U ciebie ,czy w kawałku raju,czy faktycznie w raju,,,,,ogrom pracy wykonanej.U mnie tak szybko nie idzie.Pozdrawiam!