Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

an_tre 00:37, 27 paź 2012

Aniu widziałaś moje dynie? czekają na przerób mam w planie zrobić trochę dżemu z dodatkiem pomarańczy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 00:42, 27 paź 2012

już lecę zobaczyć
Milka 06:34, 27 paź 2012

an_tre napisał(a)

Wywlokłam się dzisiaj do ogrodu dopiero po 12.00 zrobiło się cieplej, słoneczko ogrzało trochę powietrze, miło się pracowało prawie do 17.30, a po przyjściu na kolację zachciało mi się placuszków z dyni i serka ricotta
szkoda, że mieszkasz tak daleko, zrobiłabyś mi te placuszki, chętnie bym schrupała, bo wróciłam z pracy około19 urobiona po pacy i nie miałam siły robić sobie papu, ale za to zrobiłam sobie kawę i dzięki niej odwiedzam ogrody bo dodała mi sił

ależ to apetycznie wygląda!
jak nic spałaszowałabym na sniadanie pozdrawiam Aniu
Moniika 10:24, 27 paź 2012

Aniu placki super ! Jeśli chodzi o balkonowe to dobrze ze masz gdzie przenieść ... Moje , trudno , trafi szlak ! Ale mam nadzieje ze wrzosy i hryzamtemy jeszcze postoją... Dopiero niedawno je kupiłam. pozdrawiam m
monteverde 11:37, 27 paź 2012

Dobrze , że nie było mrozu, rano było + 1,5 st., sikory i inne ptaszki harcują i dobrze się mają moje roślinki też nic nie pomroziło, zdjęcie z okna, kto na brzoskwini zauważy sikorkę? miłego weekendu wszystkim jadę po zakupy

na zdjęciu też widać Limkę i kwitnące różyczki
an_tre 11:49, 27 paź 2012

monteverde napisał(a)
Dobrze , że nie było mrozu, rano było + 1,5 st., sikory i inne ptaszki harcują i dobrze się mają moje roślinki też nic nie pomroziło, zdjęcie z okna, kto na brzoskwini zauważy sikorkę? miłego weekendu wszystkim jadę po zakupy

na zdjęciu też widać Limkę i kwitnące różyczki
Aniu widoczek z różyczką daje nadzieję, ze jeszcze nie tak szybko zima chyba u ciebie dziś najcieplej, bo jak się zorientowałam to okolice Wrocławia, Łodzi, Szczecina, Torunia i południe Polski zimno, a u Bogdzi śnieg brrrrrr...ciepłe buty i szale czas włożyć
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 11:59, 27 paź 2012

Ja już w kozakach i ciepłym płaszczu
AniaDS 15:19, 27 paź 2012

Ale pysznie wyglądają te placuszki Aniu, skąd Ty na to wszystko siły bierzesz, podziwiam
malwes 17:52, 27 paź 2012

Placuszki mniam, mniam.
Ja mam ochotę na taką zapiekaną z ziemniakami lub batatami, z orzechami i serem pleśniowym....tylko mam lenia i nie chce mi się robić
Rench 18:53, 27 paź 2012

Patrzę, o jedzonku u Ani gadają,aż 4 strony musiałam przewertować żeby sprawdzić co nowego serwujesz
Jakbyś jeszcze przepisem rzuciła....
Nigdy z dyni nic nie jadłam,ale Twoje plasuszki wygladaja tak apetycznie...
Najwyższy czas skosztować takich rarytasów