Aniu ja lubię pomidory duże , dużo suchej masy i malutko pestek, w tym roku nie zamawiam , bo zostawiłam sobie nasionka z tamtego roku dokupiłam tylko bawole serce, bo bardzo je lubię duży smaczny pomidor, a w tamtym roku i 2011 miałam Opalka( bycze rogi), Ananasowy, Ananas Noir, Pine Apple, Gold Medal( stara Ruby Gold) Mexico, Brad's Black Heart, Marvel Striped, Polish Giant, Amana Orange, Chocolate Stripes , Bawole Serce, San Marzano i Better Boy, Green Giant wszystkie smaczne , jeszcze Florida Pink i Aunt Giny's Purple
Dzisiaj wróciłam na Żuławy zostawiając ptaszkom pożywienie w dwóch dużych blachach powinno im na trochę wystarczyć, dzisiaj padał cały czas deszcz i na Warmii i na Żuławach
dzisiaj na mnie czekały dwa superaśne katalogi z różami Kordesa, lepiej nie oglądać aż dech zapiera i wszystkie chciałoby się mieć czekala na mnie też niespodzianka na przekwitniętym hipku, nasienniki a jeden nawet ma takie niby kwiatuszki zdjęcia nie za bardzo bo robione wieczorem , co z tym zrobić obciąć?
no i pokażę moje "poidełko" z innym przeznaczeniem