Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

BASIA8 16:23, 13 lis 2014

Oj oj to faktycznie ciężko Ci z jednym oczkiem ale uważaj na nie - jeśli lekarz kazał nosić Ci opaytrunek to w żadnym wypadku go nie zdejmuj bo sobie możesz jeszcze większą krzywdę zrobić. Teraz jesienią wiatry są zimne i mogą Ci bardzo zaszkodzić - oko jest teraz chore musi się zregenerować.
Ja oczywiście szybkiego powrotu do zdrowia życzę i wszystkiego naj W Naszyn życiu niestety chwile decydują o tym jak będzie dalej - czasem nie możemy nic zrobić.Buziaczki.
admete 10:30, 14 lis 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Współczuję. Dlatego nie mam jukk w ogrodzie. Ale trzeba uważać, bo nie sposób wyeliminować wszystkiego. Mnie kiedyś boleśnie i rozlegle poparzyła trawa i coś jeszcze (praca w południe w ogrodzie).

Myślę że krzywdę można sobie zrobić wszystkim nawet malując oko mocno zaostrzoną kredką do oczu hahahaha.........

Chwila nieuwagi i problem gotowy
admete 10:34, 14 lis 2014

Danutka napisał(a)
O bidulka z Ciebie trzymam kciuki za szybki powrót zdrówka
Oczywiście czekam na nowe fotki z prac ogrodowych Chyba Twój pan ogrodowy zakładał ogród mojemu sąsiadowi ostatnio 200 krokusów hmm... wproszę się wiosną muszę to zobaczyć na własne oczy

P.s. nie komentuję ale zaglądam codziennie

Danusiu dzięki kochana
Dzisiaj już jest zdecydowanie lepiej, zdjęłam już opatrunek bo prawe zdrowe oko zaczęło mi szwankować i i widzę jak przez mgłę

Mam nadzieję że moje cebulowe nie zawiodą i wtedy zapraszam wszystkich do odwiedzinek i oględzinek
admete 10:36, 14 lis 2014

BASIA8 napisał(a)
Oj oj to faktycznie ciężko Ci z jednym oczkiem ale uważaj na nie - jeśli lekarz kazał nosić Ci opaytrunek to w żadnym wypadku go nie zdejmuj bo sobie możesz jeszcze większą krzywdę zrobić. Teraz jesienią wiatry są zimne i mogą Ci bardzo zaszkodzić - oko jest teraz chore musi się zregenerować.

W domu już zdjęłam opatrunek, ale na dwór do ogrodowych wyjdę niestety jako pirat

Ja oczywiście szybkiego powrotu do zdrowia życzę i wszystkiego naj W Naszyn życiu niestety chwile decydują o tym jak będzie dalej - czasem nie możemy nic zrobić.Buziaczki.

Nie dziękuję
Buziaki
admete 10:47, 14 lis 2014

3 zaległe zdjątka wisienek
Teraz już nie maja połowy liści

admete 10:50, 14 lis 2014

Ogrodowi działają od 7.30, a ja zamiast czynnie nadzorować męczę się z okiem w domu

Wyskoczę później z aparatem to zrobię jakąś małą fotorelację - tego sobie nie odmówię
lojalna_ 11:22, 14 lis 2014

Admete buziaczki i zdrówka

W Twoim pieknym ogrodzie jeszcze piekniej jak to mozliwe ?

O oko dbaj, nie łaz po podworku nie przezieb ..... Fotki z balkonu albo zza okna rób

Tess 11:48, 14 lis 2014

Dobrze, że z okiem lepiej.
A na wiosenny spektakl cebulowy wszyscy się zlecimy
BASIA8 12:23, 14 lis 2014

Piękności widoki
admete 15:18, 14 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Admete buziaczki i zdrówka

Buziaki odsyłam a za zdrówko nie dziękuję

W Twoim pieknym ogrodzie jeszcze piekniej jak to mozliwe ?

Oj pięknie mam nadzieję że się zrobi na wiosnę
Żeby tylko wszystko sie przyjęło

O oko dbaj, nie łaz po podworku nie przezieb ..... Fotki z balkonu albo zza okna rób

Długo nie chodziłam i tylko z opatrunkiem na oko .
Zrobiło się dziś bardzo zimno i zaczęło wiać, do tego mżyło caly dzień