Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 10:54, 30 sie 2017

admete 10:56, 30 sie 2017

admete 10:57, 30 sie 2017

admete 10:58, 30 sie 2017

Dorota123 11:03, 30 sie 2017

Pięknie w ogródku, rozbawiłaś mnie opowieścią o przebytej drodze z synami i wściekłymi pająkami. Mój wnuczek też boi się pająków w jego oczach urastają do ogromnych rozmiarów i są straszne. Kwadratowe lamówki wokół drzew robią wrażenie. Widzę, że większość ogrodników tak ma, że ciągle są jakieś przeprowadzki w ogródku, u mnie też. Czy te pomarańczowe niskie różyczki o które kiedyś pytałam powtórzyły kwitnienie? U mnie jakoś kiepsko z drugim kwitnieniem róż, trochę dałam sobie na wstrzymanie.
lojalna_ 14:03, 30 sie 2017

Dobrze ze mama moze jednak na coś liczyć hihi ))

U mnie nie ma zwykłych pająków jak juz są to zawsze mutanty brrrrr

Nie potrafię się napatrzeć tyle różności masz . Katalpy takie zdrowiu tnie moja jedna sztuka nie wygląda tak pięknie ale nadzieja jest kocham ją ,,,

Cuda robisz w tym ogrodzie
Pszczelarnia 17:37, 30 sie 2017

Tak u Ciebie fajnie, ech!

Coś się dzieje, same nowości i przeróbki. Ogrodowy plan dnia miło się czyta, jakie to proste: zapakowałam chłopaków i sadzonki

Ale jednak zachęcałabym Cię do zakupu kirengeszomy. Nie pożałujesz. Daj jej zaciszne eksponowane miejsce. Lubi wilgoć.

Z tą wodą to ciekawa sprawa, że tam spływa i jest. Ale niewiele jest ogrodów, które mogą mieć takie irysy i skrzypy - to jednak wyjątkowe, rzadkie rośliny.

admete 06:27, 31 sie 2017

Dorota123 napisał(a)
Pięknie w ogródku, rozbawiłaś mnie opowieścią o przebytej drodze z synami i wściekłymi pająkami. Mój wnuczek też boi się pająków w jego oczach urastają do ogromnych rozmiarów i są straszne. Kwadratowe lamówki wokół drzew robią wrażenie. Widzę, że większość ogrodników tak ma, że ciągle są jakieś przeprowadzki w ogródku, u mnie też. Czy te pomarańczowe niskie różyczki o które kiedyś pytałam powtórzyły kwitnienie? U mnie jakoś kiepsko z drugim kwitnieniem róż, trochę dałam sobie na wstrzymanie.

Goldelse powtórzyła, ale słabiej niż za pierwszym razem, ale nic nie podlewałam żadnym nawozem, nie miałam czasu - ale kwiaty są

za to poppy rose zdecydowanie do polecenia - kwitnie nieprzerwanie od wiosny

admete 06:29, 31 sie 2017

admete 06:31, 31 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
Dobrze ze mama moze jednak na coś liczyć hihi ))

zabrałam jej prawie wszystko z działki, to teraz trzeba wprowadzać równowage i oddawać

U mnie nie ma zwykłych pająków jak juz są to zawsze mutanty brrrrr

My takie hodujemy w małym garazyku
ale trafiają się tez i w domu, J kiedyś myślał że mamy mysz jak podszedł bliżej okazało się że to gigantyczny pająk

Nie potrafię się napatrzeć tyle różności masz . Katalpy takie zdrowiu tnie moja jedna sztuka nie wygląda tak pięknie ale nadzieja jest kocham ją ,,,

Cuda robisz w tym ogrodzie

Dzięki