Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 21:08, 31 sie 2017

posadzone pasami wysoka rozplenica którą kupiłam w Wojsławicach i podzieliłam jesienią, red baron też, a rozchodnik wczoraj ukopany u mnie, musze ukopać jeszczze 5 sztukę bo nam brakło do pełni szczęścia

niby nic 3 rzędy roślin, małe kłosiki, ale od razu zrobiło się fajnie

admete 21:09, 31 sie 2017

Magleska 22:19, 31 sie 2017

Ale twoja koleżanka ma z tobą dobrze .....czemu ja tak daleko od ciebie mieszkam .... fajnie będzie miała jak roślinki urosną ( już ma - znaczy się )
Ale masz powera , u siebie działasz ,u mamy ,u koleżanki ,dzieciaki ech .... normalnie zazdraszczam siły na tyle pracy
Że masz pięknie i cudnie to wiesz prawda
admete 06:51, 01 wrz 2017

Magleska napisał(a)
Ale twoja koleżanka ma z tobą dobrze .....czemu ja tak daleko od ciebie mieszkam .... fajnie będzie miała jak roślinki urosną ( już ma - znaczy się )
Ale masz powera , u siebie działasz ,u mamy ,u koleżanki ,dzieciaki ech .... normalnie zazdraszczam siły na tyle pracy
Że masz pięknie i cudnie to wiesz prawda

Jak robię to co lubię to mogłabym tak i do północy hahahahahahaha

jak przyjechałam od tej znajomej była 19.50 czyli już półmrok.
Zobaczyłam że sąsiadka nie odebrała floksów które jej podzieliłam i naszykowałam dzień wczesniej, do tego 4 rozchodniki.
Tak jak stałam , wyjełam z bagaznika wiadra po roslinach od koleżanki, zapakowałam rośliny dla sąsiadki i pojechałam

Podjechałam, zaczęłam wyciągać rosliny i przenosić na rabaty.
Okazało się że moja sąsiadeczka zapomniała o nich.
Ona cięła włókninę ja kopałam doły, ciach rosliny do ziemi, zakopałam kazałam podlać , 15 minut i było po sprawie i do domu bo już ciemonści egipskie się zrobiły.

Przeczytałam dzieciom bajkę, zjadłam i padłam

wczoraj działałam trochę na zmniejszonych obrotach, zmęczenie jednak dało się we znaki.

Uprzatnęłam trochę warzywnik, potem musiałam jechać na zakończenie roku w przedszkolu, potem na zebranie w zerówce i do warzywnika wróciłam dopiero o 18.30, przez godzinę przekopałam i wyplewiłam jedną rabatę i wsadziłam dosłownie 3 rośliny

Narysowałam sobie dokładny schemat, co gdzie sadzę, żebym wiedziała co na wiosnę gdzie wychodzi

dzisiaj kończę, co mi sie uda podzielić to wezmę dla mamy i jade do niej na działkę żeby to dosadzić.

Mam nadzieję że uda mi się skończyć fioletową, bo jutro urodziny młodego i znowu goście i tak cały czas coś

Od poniedziałku zacznie się kołowrotek, szkoła zajęcia dodatkowe plus dojazdy popołudniami do szkoły muzycznej.ciężko już będzie wygospodarować czas na ogród, znowu będzie robota taka na raty
admete 06:52, 01 wrz 2017

Jeszcze kilka fociszy z niedzieli

admete 06:54, 01 wrz 2017

admete 06:56, 01 wrz 2017

admete 06:57, 01 wrz 2017

admete 06:58, 01 wrz 2017

admete 06:58, 01 wrz 2017