hmmmmmmm.............skąd to się bierze u mnie?
chyba dlatego że była to robota(oprócz mycia garów ) która daje mi tyle przyjemności , radości i satysfakcji wtedy przychodzi power i działam na zwiększonych obrotach
Jak jest pasja, coś co mnie bardzo cieszy, napędza mnie to do działania we wszystkich sferach życia
to samo miałam przy wykańczaniu domu
mój najmłodszy dopiero sie urodził i miał taką samą przypadłość jak jego starszy brat, budzenie się po kilkanaście razy w nocy, zakończone wstawaniem o 4-5 nad ranem - i tak funkcjonowałam przez kilkanaście miesięcy, dzięki wykończeniówce, myśleniu o detalach, płytkach, farbach, meblach, też dzięki muratorowi na którym wtedy pisałam jakoś dałam radę przeżyć ten okres bez snu
teraz jest ogród a na tygodniu te parę rabatek u koleżanki - i chyba wniosek jest prosty, skoro daje mi to takiego powera i radość i satysfakcję to powinnam iść w tym kierunku i zająć się tym na poważnie
Nie mam nowych zdjęć
Ostatnie robiłam tydzień temu
weekend od znakiem urodzin młodego
lało więc J nie skosił trawy
dziś zaczyna się kołowrotek ze szkołami
i dopóki nie poustalam godzin zajęć dodatkowych, nie będę spokojna
lubię mieć wszystko ustalone, wtedy wiem kiedy mogę mieć czas na ogród i działanie
pogoda tez nie sprzyja i trzeba będzie kombinować żeby coś zrobić
może dziś uda się wyjść z aparatem?
ponowię jeszcze pytanie bo bardzo mi zależy na odpowiedzi
CZY KTOŚ MA
Hortensja bukietowa 'Wim's Red
czy ona faktycznie przebarwia się takie cudowne bordo jakie jest na niektórych zdjęciach w necie???
a i przymierzam się do porobienia zdjęć przed i po
i pokazania jak moje rabaty zmieniają się w całym sezonie
plus miałam zrobić listę co dokładnie rośnie w moim ogrodzie
pozdrawiam wszystkich zaglądających i życzę udanego poniedziałku i miłych rozpoczęć roku szkolnego