Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 19:19, 22 kwi 2014

the end
Pozdrawiam zaglądających
lenka 22:12, 22 kwi 2014

Aga cudna wiosna u Ciebie,piękne tulipanki, narcyzki,prymulki, piękne wszystko.....
Zielona 22:58, 22 kwi 2014

Aguś. Oczy nacieszyłam i powiem Tobie, że stanowczo zbyt skromna jesteś. Przecież już teraz masz mnóstwo roślinek. Tulipanowa rzeczka jest rewelacyjna! Wspaniałe fotki pięknych kwiatów.

Co do Twoich zakupów: w tym zestawie za 5,5zł masz begonie i komarzycę. Komarzyca rośnie szybko i jest ogrooomna... Będzie się przewieszała i będzie miała średnicę co najmniej pół metra.

Pozdrawiam.
admete 06:28, 23 kwi 2014

lenka napisał(a)
Aga cudna wiosna u Ciebie,piękne tulipanki, narcyzki,prymulki, piękne wszystko.....

Dzięki kochana
admete 06:33, 23 kwi 2014

Zielona napisał(a)
Aguś. Oczy nacieszyłam i powiem Tobie, że stanowczo zbyt skromna jesteś. Przecież już teraz masz mnóstwo roślinek. Tulipanowa rzeczka jest rewelacyjna! Wspaniałe fotki pięknych kwiatów.

No może faktycznie jest tego troszkę , tylko wszystko ginie na powierzchni i z daleka nieciekawie wygląda w otoczeniu gołej ziemi i chwastów

Niedługo wszystko będziemy wyjmować i przed ponownym posadzeniem dzielić - więc kolekcja się jeszcze powiększy , mam nadzieję że roślinki bardzo nie odchorują tych działań

Kwiatuszki dziękują

Co do Twoich zakupów: w tym zestawie za 5,5zł masz begonie i komarzycę. Komarzyca rośnie szybko i jest ogrooomna... Będzie się przewieszała i będzie miała średnicę co najmniej pół metra.

Pozdrawiam.

Średnica pół metra? - ło mater deja
To zaraz będę musiała przesadzać hahahahahaha, bo jest w doniczce o średnicy 30 cm hahahahaha

Pozdrawiam
Zielona 08:45, 23 kwi 2014

Haha. Ja tez się zdziwiłam, kiedy rok temu posadziłam ją jako uzupełnienie donicy. A okazało się, że zdominowała wszystkie rośliny z tej donicy.

Zobacz: TheMagda pokazała swoje sadzonki, a potem poniżej donicę z komarzycą i fuksją. Jak myślisz, dlaczego fuksja taka kiepska....?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2207-plectranthus-plektrantus-komarzyca

A co do znikania roślin na naszych powierzchniach.... Oj znam ten ból. Mam już sporo posadzone, a pokazywać nie ma czego... Ale kiedyś będzie tego się trzymam.
Tusiala 10:38, 23 kwi 2014

Przyszłam podziękować za życzenia jestem u Ciebie pierwszy raz. Domek piękny. Ogród będzie piękny Będę z ochotą wpadała
admete 16:57, 23 kwi 2014

Zielona napisał(a)
Haha. Ja tez się zdziwiłam, kiedy rok temu posadziłam ją jako uzupełnienie donicy. A okazało się, że zdominowała wszystkie rośliny z tej donicy.

Zobacz: TheMagda pokazała swoje sadzonki, a potem poniżej donicę z komarzycą i fuksją. Jak myślisz, dlaczego fuksja taka kiepska....?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2207-plectranthus-plektrantus-komarzyca

No niezły krzak z tej komarzycy rośnie hahahahahaha
W takim razie niedługo też ją przesadzę

A co do znikania roślin na naszych powierzchniach.... Oj znam ten ból. Mam już sporo posadzone, a pokazywać nie ma czego... Ale kiedyś będzie tego się trzymam.

Będzie będzie!!!!!!
admete 16:58, 23 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Przyszłam podziękować za życzenia jestem u Ciebie pierwszy raz. Domek piękny. Ogród będzie piękny Będę z ochotą wpadała

Witam i zaglądaj jak najczęściej!!!!!
I dziękuję za domek i ogród
admete 17:02, 23 kwi 2014

Ale dzisiaj był cudowny dzień!!!!!!!
Przeszły ze 3 burze , ale ciepło było i jest nadal.
Cały dzień praktycznie spędzony na powietrzu .
Rano byłam z Igorem u mamy na działce, mama została mam nadzieję że jej burza nie zlała .
A potem z Igorem podlewaliśmy nawozem moje wysiane nasionka i wzieliśmy się za grabienie suchych placków na trawniku.

Teraz piję zaległą kawkę i pokażę Wam zdjęcia jakie poczyniłam u mamy w ogrodzie.
Teraz górują pierwiosnki, które po przekwitnięciu będą wędrowały do mnie