Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

grupa_trzyma... 08:46, 01 cze 2013

Baba ze wsi, tak? Nie sądzę!
Ogród świadczy przeciwko Tobie!
Wiejski ogród w nowoczesnym stylu, podświetlane gabiony, jak w Star Trek-u...Zachwycające!
A mnie i tak najbardziej podoba się się drewutnia i staromodne bodziszki, czosnki i przywrotniki.
Zaglądam i podziwiam! Cudnie jest! Kolory domu i ogrodu pięknie się uzupełniają. Grabie zazdroszczą i tzrymając kciuki proszą o więcej zdjęć!
gierczusia 11:42, 01 cze 2013

Gabiony i to jeszcze fotografowanie nocą są super
Madzenka 21:16, 01 cze 2013

Rewelacyjny pomysł z tą ścianą wodną w gabionie. Masz rację mojej wylewki prawie nie włączamy... A ścianka z grabami/cisami to jest to !!! moje cisy już mają 1,2 m
regli 22:28, 01 cze 2013

Obejrzałam cały wątek z zapartym tchem Cudo! Wszystko mi się podoba Ognisko spapuguję. Mogę, prawda? Podświetlone gabiony - miodzio. Ach, w ogóle wszystko świetne. I do tego wszystkiego, robisz piękne zdjęcia. Dlatego poproszę o więcej.
I jeszcze pytanie techniczne. Nad tarasem zauważyłam markizę. Długo masz? Jak się sprawuje? Co z praniem czy czyszczeniem?
Juzia 07:21, 02 cze 2013

Ale czad!
aga_k 10:12, 02 cze 2013

Nocne fotki podświetlonych gabionów super
Madzenka 10:27, 02 cze 2013

regli napisał(a)
Obejrzałam cały wątek z zapartym tchem Cudo! Wszystko mi się podoba Ognisko spapuguję. Mogę, prawda? Podświetlone gabiony - miodzio. Ach, w ogóle wszystko świetne. I do tego wszystkiego, robisz piękne zdjęcia. Dlatego poproszę o więcej.
I jeszcze pytanie techniczne. Nad tarasem zauważyłam markizę. Długo masz? Jak się sprawuje? Co z praniem czy czyszczeniem?

Przyłączam się do pytania o markizę
gusiarz 14:55, 02 cze 2013

Justynko - tak, to szałwia omszona - nie znam odmiany, ale rośnie jak szalona

Lena - dzięki za życzenia - i vice versa - zapraszam nawet ze śpiworem

Anitko - łąkę mamy dużą - całe pole namiotowe się zmieści - zapraszam - dogadamy się na privka
gusiarz 15:27, 02 cze 2013

Aguś - Grupeńko - jestem rodowitą wieśniaczką (kurka, jak to brzmi...) tu się urodziłam - w domu dziadków, i pewnie tu zemrę, choć z tym to nigdy nie wiadomo Ja drewutnie też bardzo lubię - jest bardzo pojemna - i w środku i na zewnątrz.

Elżuniu - dziękuję

Marzenko - jak pisałam taras jest blisko ścianki wodnej - jakieś trzy może cztery kroki - oto dowód

Regli - odgapiaj jeśli się podoba - nie ma problemu - przecież po to jest forum . Cieszę się z Twoich odwiedzin. Co do markizy... mieliśmy robić zadaszenie - taką nowoczesną pergolę z przesuwanymi panelami z materiału...ale koszt...hmm może kiedyś . Znaleźliśmy na promocji w markecie budowlanym rolety. Najpierw była jedna, potem doszedł wypoczynek i postanowiliśmy dokupić drugą. Rolety są bez kaset, bo na zimę będziemy je zdejmować i chować do garażu. A jak wypłowieją - uszyję nowe .Mam nadzieję, że posłużą kilka lat - aż uzbieram na pergolę..

Justyna -

Aguś - dzięki - powiedz mi gdzie kupiłaś buczyznę? Mam ochotę na graby lub buki na nóżce i ostatnio buki przeważają

Marzenko - odpowiedziałam wyżej
gusiarz 15:37, 02 cze 2013

Dziewczyny - eMcio zmajstrował krótki filmik:
ścianka wodna - możecie usłyszeć jak szumi