Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Gabisia 13:34, 24 maj 2013

Ale nastrojowo z tymi lampkami...
Wpadnę wieczorem na winko
Diana 17:41, 24 maj 2013

gusiarz napisał(a)
I na różowo-fioletowo

Rh Nowa Zembla

Zawciąg nadmorski - uwielbiam

jak pięknie
gierczusia 18:34, 24 maj 2013

A jakiś czas właśnie kupiłam zawciąga , tyle że białego... Miał wytrzymać suszę .. Ale mojego zielonego dachu zdaje się nie zdzierżył
Madzenka 21:45, 24 maj 2013

Agnieszko posiadasz białe i filoetowe czosnki. Które Ci się bardziej podobają? Zawsze kupowałm fioletowe... Przez twoe zdjęcia się łamię....
Maria667 21:34, 25 maj 2013

Zawciąg w grupie wygląda super. Oświetlenie ogrodu na szóstkę. Czosnki wyglądają niesamowiecie!
monitka 22:03, 25 maj 2013

Aga dopiero teraz wypatrzyłam białe czosnki u Ciebie, czaderskie są Będę na nie polować jesienią.
Zachwycający masz ogród podziwiam za zmysł i umiejętność wymyślenia i zestawienia tego wszystkiego
grupa_trzyma... 12:31, 28 maj 2013

Agusiarzu
Jak tu u Ciebie pięknie!
Wszystko takie dopasowane, wymuskane - trudno się oderwać od monitora. Bardzo podoba mi się pomysł z drewutnią. Czy ten budynek to garaż?
Też lubię zawciąg nadmorski. Szkoda tylko, że tak szybko się starzeje. Mialaś kiedyś u siebie biały zawciąg? Jest bardzo ładny. Białe czosnki wymiatają. pewnie Evochichonek na takie zachoruje...
anna_studio 16:18, 28 maj 2013

Agnieszko....pięknie!!!
Nad ogrodem wyrażam zachwyt....trzykrotny
A zostawiam uśmiech do kwadratu
Ogromne zmiany...odkąd byłam ostatnio....pochwal też męża...spisał się na medal...
gusiarz 22:39, 28 maj 2013

Dziewczynki - wpadam na chwilę - i przepraszam, że... jakiś niedoczas ciągły... Dziękuję wszystkim odwiedzającym za pochwały. Jak już wcześniej pisałam projekt ogrodu to nie nasze dzieło. Wiedzieliśmy co chcemy, ale z pomocą musiała pojawić się osoba trzecia - czyli projektant. I nie żałujemy. Ogród jest niesamowity... tak moja skromność powala Ale kocham go i tyle

Bibinko - inwestuj za radą Grupy w białe czosnki - są cuuudne

Lenko - oj tam, oj tam... uczyłaś mnie co znaczy dobry kadr.. troszkę się naumiałam

Justynko - upychaj czosneczki, bo warto

Beatko - miło mi, że Tobie miło - zapraszam o każdej porze

Agnieszko - dopieszczony... zupełnie nie jest. Teraz gabiony i ściana wodna na tapecie... i znów grzebiemy i betonujemy... to znaczy eMMMM ciężko pracuje... ale ja się nie obijam... nic a nic... . Iluminacja zostanie jeszcze dopracowana gdy dosadzę trawy.

Gabisiu - zapraszam serdecznie na winko na taras... Cieszyłam się z oświetlenia a tu zimno się zrobiło... i niczego nie podziwiam... czekam na ocieplenie

Dianko - dzięki

Gierczusiu - zawciąg lubi słońce, dobrze rośnie na żwirowych rabatach, ale też trzeba go czasem podlać

Madżenko - białe czosnki są wspaniałe ... jak dla mnie. Połyskują w słońcu perłowo i dostojnie zbierają rosę.. Pięknie rozświetlają białe zakątki i świetnie prezentują się na tle zieleni - nawet na tle trawnika, cóż dopiero mówić o np. cisach... mmmm marzenie . Fioletowe pojawiły się u mnie wcześniej i świetnie wyglądają na tle jasnej ściany. Nie umiem wybrać i mam dwa kolory

Marysiu - dzięki, dzięki, dzięki

Monia - no... te zestawienie roślinności to nie moja zasługa... choć sama dodałam białe czosnki plus jasne tulipki na tle miśków - i to mi się ogromnie podoba. Ławeczka z powojnikiem to również nasza sprawka i gabiony - to również bez projektu... ale powolutku.. dopiero się rozkręcamy

Grabulki - jak miło. Drewutnia to rodzaj wiaty. Za widoczną na zdjęciach ścianą z drenem - w formie ozdobnej - mamy już ułożone, owszem ale mniej piknie masę drzewa na zimę. EM zrobił tam jeszcze kanciapkę na rowery i stoi tam jeszcze przyczepa kempingowa - czeka na wakacje. Mam również miejsce na pranie - pod zadaszeniem. Mówisz , że się szybko starzeje?? Na razie to jego drugi sezon, zobaczymy...

Aniu - bardzo dziekuję za komplementy... aż mam uszy czerwone... dziękuję bardzo - ściskam do kwadratu

Buziaki dla wszystkich... wpadnę do Was w czwartek - będzie trochę wolnego

gusiarz 15:06, 30 maj 2013

Ścianka wodna ukończona... ufff. Pozostaje obsadzić roślinkami i wysypać żwirek przed ścianką

a tu kolejne dwie - jednak dwie, a nie trzy - ścianki. I podobnie jak przy ściance wodnej, czekają na obsadzenie... ale najważniejsze, że mamy już na to pomysł.