Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

gusiarz 20:16, 18 lip 2013

Marzenko - na razie nie ma fotek bo się urlopuję
Bogdziu - dzięki za komplementy. Markiz trochę się bałam, ale zadanie spełniły na 100%. Mogłyby być nieco dłuższe, ale niestety wiązało się to również z większą szerokością.... a u nas ściany są z wypustami i nie weszłyby już szersze.
gusiarz 20:33, 18 lip 2013

Aluś - eeee tam nie ma co zazdrościć... zobaczysz że za rok, dwa to ja Tobie będę zazdrościć ogrodu. W sumie już zazdroszczę, bo lubię jak ogród powstaje - jak Gosi Malkul
A to ciemnolistne to bez czarny odmiana Gerda. Istnieje jeszcze odmiana Eva o ciemnych liściach - wygląda podobnie jak klon palmowy - ale ja go nie mam.

Milenko - dzięki

Asiu - ja też te moje gracilki uwielbiam

Anitko - dzięki - staramy się Pamięta, że wpadniecie... ja też będę u Alinki

Filip - witam - na liliowce jestem wkurzona bo miały być fioletowe/ rózowe - a tu ci niespodziewajka... dlatego róże przy miśkach też w ten kolor posadziłam, bo jak bym miała wymieniać tyle liliowców... to nie wymieniam. Nie znam nazwy odmiany niestety...

Polinko- udały się misie... to prawda

Małgosiu - a zostań jeśli Ci się tylko podoba , mogę adoptowć . Miskanty dostają wiosną co mam pod ręką np. azofoskę lub inne papu i to wsjo... ja nie mam nawadniania w ogrodzie - ubiegłe lato było suche i troszkę je podlewałam a w tym roku z racji częstszych deszczy może raz lub dwa mąż z wężem biegał po ogrodzie to i im się wody więcej dostało. Można powiedzieć, że rosną same

Sylwio - trzymam kciuki za gabiony!!! My byliśmy z tego miejsca zadowoleni ale terminy niestety długie są... Będziesz sama skręcać?

Grażynko - nareszcie się odezwałaś - a ja tam u ciebie - prace poszły naprzód - mąż zakończył projekt?

Zetko - a ja byłam u Ciebie, chyba po cichutku i czytałam o tegorocznej "niemocy" Gratuluję
monitka 22:18, 18 lip 2013

Aga rabata z miskantami olśniewająca. Takie duże kępy robią wrażenie

Miłego urlopowania
Madzenka 22:46, 18 lip 2013

Macham Wypoczywaj!
polinka 23:09, 18 lip 2013

Udanego i spokojnego odpoczynku
ivo 20:45, 21 lip 2013

Witam! Bardzo przypadł mi do gustu twoj ogród jest Bajeeeczny. Jeśli nie byłoby to problemem to napisz proszę z czego wykonane są te białe murki podwyższonych rabat. Pięknie eksponują posadzone w nich roślinki.
Syla 21:40, 21 lip 2013

Zamówiłam gabiony wraz z montażem i ułożeniem kamienia i kamień również .... Montaż na sierpień i nawet mi tak pasuje .... We wtorek mam pana na dokładnych pomiarach i wizualizacji spadku terenu .... Musi być dobrze i tej wersji się trzymam dziękuję i pozdrawiam
Madzenka 18:13, 22 lip 2013

To i u Sylwi będzie gabionowo
malkul 22:38, 24 lip 2013

Puk ,puk?? opalasz się?
MilenaP 17:56, 28 lip 2013

Aga, jak wrócisz po urlopie, to pokaż swoje patyczki różane pozdrawiam