Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Magda70 21:37, 07 lip 2013

Aguś...ależ się u Ciebie dzieje...działo...
Dobrze, że to jednak rura...teraz juz powinno być lepiej

Patrzę na te piękne miskanty i myślę gdzie je wcisnąć u siebie....i chyba już wiem
Madzenka 21:55, 07 lip 2013

gusiarz napisał(a)
Ja sypię zawsze wiosną taką zwykłą azofoskę.

A jest jakas inna niż zwykła? ja po wszystkim azofoską lece
Wieloszka 08:15, 08 lip 2013

gusiarz napisał(a)

Ta rabata podwyższona zachwyca mnie cały nieustannie! Cały czas coś się na niej dzieje, coś kwitnie Pięknie!
Lena 08:27, 08 lip 2013

Aga wakacje w toku co widać na zdjęciach - piękne kolory masz wokół

Ale zdecydowanie za mało zdjęć - dla mnie możesz obfocić tarasik - marzę o takim!
Czy już wymyśliłaś co posadzisz przy ściance wodnej?A może moje pytanie nieaktualne i coś przegapiłam...
Pozdrawiam
MilenaP 11:49, 08 lip 2013

Cudne u Ciebie Miskanty wymiatają. Zamierzam u siebie przy tarasie usunąć dwie pęcherznice, wajgele i forsycje, a zamiast ich usadzić w dwóch rzędach miskanty. Jeszcze będę musiała osłonić taras od jednej strony matą bambusową, bo te miskanty troszkę są za niskie, ale i tak się na nie zdecyduję A co to za różyczki rosną przed Twoimi miskantami. Bo pamiętam, że nie wiedziałaś na jakie się zdecydować. Piękne są Pozdrawiam
Milka 14:22, 08 lip 2013

Agnieszko, nadrobiłam, jest cudnie na rabatach, a ta róża łososiowa wyjątkowa, idealna do całej scenerii
AniaDS 18:02, 08 lip 2013

Mmmm, miodzio , idę po kawę i rozsiadam się na Twojej ławeczce .
gusiarz 21:21, 08 lip 2013

Alinko - a ja chętnie kukam na twoje rabaty - zawsze trawka u sąsiada wydaje się zieleńsza
gusiarz 22:05, 08 lip 2013

Magdziu - czekam na opady deszczu by sprawdzić co się będzie działo z rabatą. Mam nadzieję, że będzie już dobrze. Miskanta gracilimusa polecam bardzo mocno - jest wyjątkowo piękny

Nooo Madżen - nawet azofoska idzie z duchem czasu - jak pisze Justyna - jest mocna, startowa, granulowana i pylista.... azofoskowy zawrót głowy

Aguś - dzięki... cieszę się, że Ci się podoba

Magdziu - czas się chyba gdzieś wybrać na wakacje... Co do ściany wodnej na razie rośnie tam zawilec japoński, choć nie wiem czy nie ma tam za mało słońca. Myślę jeszcze o rodgresji.

Milenko - witaj - sadź miskanty, bo to naprawdę piękne trawy. Wiem, że bardzo je lubisz - a różyczka to Hansestadt Rostock - ładnie kwitnie, choc to jej pierwszy sezon

Irenko - bardzo dziękuję za komplementy - jeszcze nie wszystko jest jak bym chciała, ale powoli...

Aniu - to ja po tartę skoczę szybciutko - zapraszam

Dzisiaj wieczorem odwiedził mnie motyl, który wygląda i lata jak koliber - to fruczak gołąbek. Fotki słabe bo bardzo się mnie bał

gusiarz 22:14, 08 lip 2013

Lena - taras dla Ciebie
To miejsce jest obecnie okupowane przez dzieciaki - mają blisko rozłożony basen i biegają na taras by ogrzać się w słońcu

miłych wakacji dla wszystkich