Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

bleebla 12:54, 16 sty 2014

Jak patrzę na to Twoje klikadło to się aż rozmarzyłam. Woda w ogrodze ahhh...
gusiarz 14:32, 16 sty 2014

Polinko... odmachuję. U nas pięknie za oknem... 7stC słoneczko , nawet w ogrodzie byłam...ptaszki ćwierkają. Razem z eMem powiesiliśmy budkę dla ptaszków a co, niech ją sobie powąchają, pooglądają... może się jakaś parka skusi

Marta - witam w naszym kwadratowym zakątku... chyba po raz pierwszy . Kilk jest wyszperany... też bardzo mi się podoba... altana, biała ławka (to chyba model z plastiku, podświetlany nocą), i to przejście z przęseł... obczajam gdzie by tu u nas takie wściubić

Igiełeczko, jak miło mi Cię gościć - te moje gracki mają dwa sezony. Zobaczysz, że w tym roku na pewno Cię zadziwią

Aguś... może coś u siebie wykombinujesz z wodą... niewiele potrzeba , nawet w eleczce się zmieści
gusiarz 14:54, 16 sty 2014

Obfociłam ciemierniki

i tulipki

Budka powieszona... ciekawe czy zostanie zaakceptowana

a w ogrodzie wszystko się budzi do życia...

Enya73 15:00, 16 sty 2014

Agnieszko nawet karmnik dla ptaszków masz śliczny, wszystko takie dopieszczone, dopracowane. Pokazuj więcej Pozdrawiam serdecznie
gusiarz 15:15, 16 sty 2014

Anitko miło, że wpadłaś ... karmnik eM wyszperał już jakiś czas temu na promocji w TKM... mam nadzieję, że ptaszkom się spodoba - Buziaki dla Ciebie i eMa
leon60 15:15, 16 sty 2014

Piękne zdjęcia a budka prześliczna
Enya73 15:31, 16 sty 2014

gusiarz napisał(a)
Anitko miło, że wpadłaś ... karmnik eM wyszperał już jakiś czas temu na promocji w TKM... mam nadzieję, że ptaszkom się spodoba - Buziaki dla Ciebie i eMa

Tymbardziej zazdraszczam, że Twój eM dostrzega takie przedmioty. U mnie jest tak, że jak sama sobie czegoś nie kupię, to próżno czekać
Mój mnie goni, jak znoszę różne jak on to mówi kurzołapy i durnostojki. Doszło już do tego, tak jak w pewnym skeczu, kiedy kobieta przychodzi z zakupami ( ciuchowymi ) i najpierw skrada się jak szpieg z krainy deszczowców i sprawdza, gdzie znajduje się mąż, potem dyskretnie chowa rzecz na dno szafy i wyciąga po miesiącu, a potem wciska emowi , że to już tutaj od dawna stoi
AgnieszkaW 15:38, 16 sty 2014

Budka prześliczna, ciekawe, czy jakieś ptaszki ją zasiedlą. Ciemierniki w ogrodzie będziesz sadzić, czy dom zdobić będą? Czy one mogą być w domu, w cieple? Pozdrawiam Aguś
Rench 16:08, 16 sty 2014

Śliczne ciemierniki.
Kurdile,super Ci foty wychodzą
gusiarz 17:13, 16 sty 2014

Anitko, czasem dostrzeże, czasem palcem pokazuję ... uczy się cały czas. Gorzej ze mną... w drugą stronę... na elektronice się nie znam a eM tylko w takim typie gustuje .... bidulek.... żadnego elektronicznego prezentu ode mnie nie dostał...
Co do ciuchów... zawsze są za drogie.... też czasem chowam .... ale ja w typie kobitek co rzadko kupują... i tu muszem uważać bo eM podczytuje fiufiufiuuuu

o czym to ja...

Aguś... w sprawie ciemierników pisałam do zojalitwin i radziła by posadzić dopiero wiosną... może wiosna szybciutko przybędzie to szybko je posadzę na rabatkę...

Reniu, dzięki
Przypomniała mi się dzisiejsza rozmowa z eMem w sprawie blachy... ja mówię, że takiej płaskiej nie chcę tylko gufrowaną... a on na mnie oczy wytrzeszczył i mówi: taaaak pójdę do chłopa od blach i powiem: "gufrowaną proszę..." i tu postukał się znacząco w czoło... mówi się blacha falista...
Oczywista oczywistość.... ot, różnica płci