Irenko- ja sie dostosowałam do twoich rad dotyczących zarządzania czasem... rady z ub. roku

. Wstaję wcześnie rano - ok 5-tej i... lecę do ogrodu. Mam czas do 7-ej rano - bo wtedy dzieciaki trzeba budzić. Wieczorem ciężko z czasem bo zajęcia dodatkowe pociech wymagają zaangażowania w dowożeniu

Wbrew pozorom w ciągu tych dwóch godzin można sporo zdziałać. Czasem w ciągu dnia uda mi też w warzywniku podziałać czy spryskać roślinki... Ten efekt to twoja zasługa
Ewa... słychać
Magdziu - macham
Ozzinko - jak ja ciem lubiem

Wysyłam na privka o gabionkach... tez nie fiem czemu tak drogo.... mimo, że sami skręcaliśmy, napełnialiśmy... itd...
Irenko- buziam raz jeszcze
Gosiu.... Malkulku kochany... stipy przezimowały... rozpoczynają więc drugi sezon. Rosną na słabej, piaszczystej glebie... na szczęście nie wszędzie mam glinę... Po zimie, za radą Madźen nic nie cięłam... nic a nic... I kwitnie... W sumie chyba powinna kwitnąć w czerw u-lipcu...Gosiu... co gorsza zobaczyłam, że jedna z rozplenic też puszki puściła.... jutro zrobię zdjęcie... bo rozplenicy kwitnącej w maju jeszcze nie widziałam

U nas było ostatnio baaardzo ciepło.... może dlatego... Czekaj cierpliwie... twoja na pewno też zakwitnie
Aganiu - myślę, żę róża LO to róża dla ciebie... nie ma dużo kolców

. Ja w tym roku pozbieram nasiona stip i też będę siać. Stipa jest piękna gdy ma kilka sezonów... gdy jest gruba i puchata. I gdy jest jej duuuużo

Też ją uwielbiam. Kiedyś miała taką piękną dużą (fotki gdzieś na początku wątku), ale trzeciej zimy nie przetrzymała

. Moja gorka już ścięta... czeka na przekopanie... tamtej części ogrodu nie pokazuję... bo nic na tej rabacie jeszcze nie ma.
Ozdoby to metalowe liście kupione w TK Maxie w Krakowie