Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

ewakatowice 20:21, 19 cze 2014

pies jakby w locie - wariat,
wszystko zwariowane u Ciebie, rośnie jak na innej planecie

Zachwycam się nieustannie ilekroć zaglądam
Sebek 20:23, 19 cze 2014

Ehhh te Twoje trawy Boskie!!!
Agania 20:25, 19 cze 2014

Trawy w roli głównej pięknie jest i piesia szczęśliwa i Wy też jak tu nie wypoczywać u ciebie mogę odsapnąć i oddech złapać

buziak
Agania 20:30, 19 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Aga chyba pytałaś się o to
http://www.pinterest.com/pin/421579215090626969/

http://www.pinterest.com/pin/421579215090508430/
Ten sposób wymaga przycinania wszystkich gałazek rosnących niezgodnie z linkami, ale to bardzo pracochłonne

A ja myślalam, źe będziesz tak prowadzić, myślałam o cięciu w wąziutki szpaler
http://www.pinterest.com/pin/421579215090602681/

Świetne natchnienia
gusiarz 21:18, 19 cze 2014

Ewuniu... pies wariat rzeczywiście ... ale idzie go już opanować . Jak na innej planecie gryzą u nas komary... wczoraj przy cięciu bukszpanów tak mnie pokąsały, że dzisiaj tylko sie drapię... Już prawie wszystkie są podkulkowane, lub wyprowadzone na murek. Zaglądaj często bo bardzo lubię gdy wpadasz

Sebek.. trawy są coraz starsze więc i coraz bardzej okazałe. Za poradą Magnolii zakupiłam trzcinnik ostrokwiatowy Karl Foerster na szpaler przy podjeździe. Marzył mi sie od dwóch lat... Na razie będzie rzadko posadzony, a jak się zagęści podzielę na kolejne kępy. Chyba, że ładny przyjdzie ze szkółki i od razu będę mogła ciachnąć... ale na to za bardzo nie liczę.

Aganiu... zapraszam serdecznie usiądź, odpocznij, lemoniadką poczęstuję ...
Marzenka ma świetne wyczucie... wie co dobre . Decyzja co do cięcia buków podjęta... będzie zwarta ścianka z liści

gusiarz 21:37, 19 cze 2014

Sposób zgapiony od Madżen (dzięki )... moje różyce ścięte przed deszczem...
monitka 22:01, 19 cze 2014

Aga piękne te różyce ja kilka też ściełam po deszczu ale tradycyjnie w wazonie cieszą

Tomiś szalony moja suka jak robi przykurcz tylnych nóg, podwija ogon i szwungu dostaje to drżę o rośliny to małolata więc jeszcze ciężko nad nią zapanować...a poza tym to fanka róż...zjada mi całe kwiaty szalona. Mam nadzieję że jej to przejdzie.

Ogród zachwycający jak zawsze
regli 00:14, 20 cze 2014

Aguś, zdradź gdzie zanabyłaś trzcinnika i koniecznie pokaż jak przyjdą sadzonki.
gusiarz 06:16, 20 cze 2014

Monia... angielki główki zwieszają i źle w wazonie wyglądają, dlatego dobrym sposobem ich prezentacji jest misa. Kiedyś tak nagietki "moczyłam" wraz ze świecami pływającymi. Tomik też wcinał różne rzeczy... ale roślin nie ruszał. To znaczy nie ruszał zielonych części. Wszystko co miałam na patyku poszło w wiór... nawet paliki bambusowe ... eM się śmiał że mamy psa - bobra

Reglinko kupowałam tu. Mam ten sklep sprawdzony... zresztą blisko mnie więc odbieram osobiście. Niektóre dziewczyny też tam coś zamawiały i różnie było z opiniami...podobno ciężko się mailowo z panem skontaktować. Ja żadnych kłopotów nie miałam. Moje roślinki były zdrowe i dobrze rosły, choć ich wielkość nie powalała.
Lena 06:23, 20 cze 2014

A co to Aga spać nie może?