Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

betysia 09:21, 23 lis 2012

Agus zagladam do doliny Muminkow...!!!!
u mnie tez dzisiaj ponuro brrrr...
co do twojej rabaty i komostownika sasiada....musze pomyslec ale za chwilke zapewne zjawia sie zyczliwe dusze i bedziesz przebierac w projektach!!!!!
no to co...tulisiam rozgrzewajaco i buziaczki zostawiam na dobry poczatek weekendu!!!!
niech moc bedzie z nami!!!!!
malkul 11:28, 23 lis 2012

gusiarz napisał(a)

Jak tam mała?

Gosieńko - Zuzia przejęła się chorobą i nie chce jeść. Nie ma gorączki, ale słaba z tego wszystkiego jest i do szkoły dopiero w poniedziałek pójdzie. Miałam ją nawet dzisiaj pogonić, bo wciąż w tv patrzy, ale się zlitowałam, wczoraj wieczorem miała stan podgorączkowy. Gosiu a jak tam Twój brzusio?
U nas dzieciaki fajnie się urodziły jeśli chodzi o daty, pierwsze jest z 20.11 a drugie z 10.10 - tacie łatwiej zapamiętać

faktycznie fajne daty no ja planowo w poniedziałek mam mieć CC, mam nadzieję że dotzymam, a dzidzia ostatnio bardzo wyciszona chyba juz hormony robią co do nich należy
Całuski zostawiam
gusiarz 11:47, 23 lis 2012

Gosiu - trzymam kciuki. U nas było naturalnie - ale nie zawsze tak się da.
Agacia 17:45, 23 lis 2012

Aguś, mam nadzieję, że córa ma się lepiej!
Doniczki ok?
Zerkam!
anna_studio 20:06, 23 lis 2012

Agnieszko, piękne linie...śliczna kolorystyka...podoba mi Twój ogród
gusiarz 08:58, 24 lis 2012

Lena napisał(a)
Zdrówka dla Was Agnieszko i Zuzanno
No listopad to chyba najgorszy miesiąc..

Pozdrawiam

Lenko - dzięki za odwidziny. Faktycznie listopad to nieciekawy miesiąc, ale w tym roku nie było takźle. śmiem twierdzić, że wręcz nas rozpieszcza
gusiarz 09:02, 24 lis 2012

betysia napisał(a)
Agus zagladam do doliny Muminkow...!!!!
u mnie tez dzisiaj ponuro brrrr...
co do twojej rabaty i komostownika sasiada....musze pomyslec ale za chwilke zapewne zjawia sie zyczliwe dusze i bedziesz przebierac w projektach!!!!!
no to co...tulisiam rozgrzewajaco i buziaczki zostawiam na dobry poczatek weekendu!!!!
niech moc bedzie z nami!!!!!

Betysiu - jak miło, że wpadłaś. Ciąg dalszy z Doliny Muminków - buuuu. Mgła i zero słońca. Każda pomoc na wagę zlota jeśli chodzi o podpowiedzi. Coś mi już w głowie świta, ale muszę mieć więcej czasu by to rozrysować, wymierzyć itp. Pozdrawiam cieplutko
gusiarz 09:05, 24 lis 2012

Agacia napisał(a)
Aguś, mam nadzieję, że córa ma się lepiej!
Doniczki ok?
Zerkam!

Agatko - jesteśmy zdrowe. Teraz trwa maraton z przepisywaniem lekcji. I chociaż sama tego nie robię, to bardzo tego nie lubię. Latam za księżkami, ćwiczeniami i zeszytami. Tym razem poszło nawet sprawnie i zeszyty są pokserowane, książki poznaczone i wszystko pooddawane. Teraz heja do roboty.
gusiarz 09:06, 24 lis 2012

anna_studio napisał(a)
Agnieszko, piękne linie...śliczna kolorystyka...podoba mi Twój ogród

Aniu - dziękuję. Miło mi, że się podoba.
popcorn 09:12, 24 lis 2012

Witaj Agnieszko!
Zaglądam, zgadzam się - listopad nie taki zły, jak na listopad a już końcówka! dobrze że Młoda już zdrowa!

pozdrawiam, miłego weekendu!