Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

nicol21 07:57, 20 kwi 2015

Cudnie jak zawsze! genie ślicznie się prezentuje! i inne rzeczy w ogródku wcale od tej piękności nie odstają
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Wieloszka 10:59, 20 kwi 2015

Och jak pięknie! Gęsto, jak w pełni lata! Te trawiaste obok czosnków to liliowce? Grujecznik cudny, taki koronkowy! Zachorowałam na niego
Aga napisz proszę, jak on rośnie u Ciebie - wszystkie doświadczenia jakie z nim masz, pliss
siakowa 11:03, 20 kwi 2015

poza ogólnym zachwytem musze napisać że stokrotki w białej donicy miodzio!!!!
ewakatowice 14:38, 20 kwi 2015

gusiarz napisał(a)
Och Aganiu... takie miłe słowa ... dziękuję
Dzisiaj widziałam dwa żurawie - leciały nisko... i krzyczały do siebie... niesamowita chwila... Były potężne, majestatyczne... niestety nie miałam przy sobie aparatu
Magnolka to Genie... Nigry też mi się powoli rozwijają.

I poszłam w końcu pstryknąć kilka zdjęć...

w warzywniku... jak na razie wzeszła tylko rzodkiewka i cebulka

U Ciebie zawsze rośliny jak na dopalaczach !
Smacznie och, bardzo smacznie!!!

Matka 14:39, 20 kwi 2015

A muszę powiedzieć, że trawiska podzielone u mnieale się rozrosły, wiesz o co kaman?
Sebek 20:37, 21 kwi 2015

Również zasiałem rzodkiewkę, dobrze wiedzieć jak to coś wygląda

Widoki piękne, donica ze stokotkami wymiata
Mala_Mi 22:26, 21 kwi 2015

Daj szansę lawendzie, u Ciebie zimno wiec będzie odbijać później niż moja, a moja dopiero tu i tam nieśmiało.
Magda70 22:13, 24 kwi 2015

Ależ masz już busz...i to jaki śliczny
gusiarz 21:44, 26 kwi 2015

Olu - smacznego

Gosiu - i for ju

Malkulku - busz się robi bo jest bardzo ciepło.
gusiarz 22:03, 26 kwi 2015

Nicol - w ciepłym słoneczku wszystko pięknie wygląda

Wieloszka - to trawiaste to liliowce. Grujecznik.... aż nie chcę zachwalać.... ostatnio jak robinię chwaliłam zaczęła chorować , ale grujeczni krośnie zupełnie bez problemu. Jesienią ładnie się przebarwia, od dołu do góry, nie zauważam osławionego zapachu. Po pierwszych mocniejszych przymrozkach gubi liście - szybko, za to wiosną jako jeden z pierwszych jest zielony. Nie ma mszyc, ani innych robali rośnie ładnie bez przycinania. Ja do optymistek należę ... może minusów nie zauważyłam

Ewcia... następna głodna ... chyba dziewczyny na diecie jesteście... w końcu wiosna w pełni...

Bogdziu - wiem o co... i bardzo mnie to cieszy

Sebciu - posiałam cztery różne rodzaje rzodkiewek... te zwykłe w kształcie najszybciej kiełkują

Mała MI - niestety lawenda rosła na najcieplejszej rabacie, jedna sadzonka się ostała i ruszyła... reszta rozkruszyła mi się w palcach... buuuuuuu

Magdziu - busz powoli się robi, bo ciepło, ale straaaasznie sucho!!! Nie pamiętam aż tak suchej wiosny. Pewnie będzie lało w maju...