Ale masz wiosne, Gabisiu prawdziwą......tyle roslin ci juz kwitnie....u mnie tylko powoli wyłażą z ziemi ale do kwitnienia im dalekoooooo
Mnie tez to Twoje palenisko zachwyciło. Zastanawiam się jednak czy przy dwójce maluchów będzie bezpiecznie? Bo, rzecz jasna, od razu zaczęłam szukać w swoim ogrodzie miejsca na takie palenisko Jeśli chodzi o moje samopoczucie- jest ok, nie narzekam. Przesyłam buziaki!
będziemy !!! ... Gabi ... Ewuś tamtego ogniska nie da się nie pamiętać ... to była magia ognia w płatkach śniegu z mocą dziefczyn ... uwielbiam je wspominać ...
He he czytam spowiedż Domi przy ognisku
Gabisiu ale masz czaderskie palenisko Gdzie takie mogę zakupić ??? Widzę, że na spotkaniu Huntery górowały
Gabi...boskie....e tam... BOSKIE!!! Dlaczego ja się na takie palenisko 3 lata temu nie natknęłam?? Mam okrągłe z zawijanymi nóżkami... Może się przepali i se nowe kupię???? Bo to by pasiło bardziej do mojego ogrodu teraz...ech...
Jesteś wiesz, że u mnie nie ma jeszcze cebulowych ? jutro będę ich szukać ....
Madziu, może źle szukasz Nawet w Polanicy pełno cebulowych w parku wyłazi. U mnie som, ale bardziej w tych nasłonecznionych miejscach. Do poniedziałku - wyrób się Madziu wcześniej, bo musimy w końcu się nagadać!!