Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla roślin o mocnych nerwach

Ogród dla roślin o mocnych nerwach

makkasia 13:57, 19 wrz 2014

Przez Ciebie znowu powiększyłam zbiór tegorocznych cebul a miałam ani jednego opakowania już nie kupić
Hiacynty świetnie się mają posadzone w donicach i się nie przewracają !!!Tylko trzeba mieć miejsce aby je zadołować.
Twoje dekoracje jak zwykle wysmakowane i niesamowicie inspirujące ..dziękować
Sosna już wyautowana? U mnie mączniak nawet na babce lancetowatej choć susza straszliwa
macham
Wieloszka 14:00, 19 wrz 2014

No i gdzie takie boskie stoliczki kupiłaś??? Super się prezentują.
Dekoracje u Ciebie w jesiennym klimacie, a ja kcem lato zatrzymać jak najdłużej, więc tylko wrzosy na razie
Cebulki nabyłam w bardzo podobnych zestawach, tylko u mnie nie ma tych małych czosnków (o nazwie skomplikowanej do wymówienia) - muszę zapolować gdzie indziej. Dzięki za cynk
EdytaB 14:15, 19 wrz 2014

makkasia napisał(a)

Hiacynty świetnie się mają posadzone w donicach i się nie przewracają !!!Tylko trzeba mieć miejsce aby je zadołować.

a gdyby donice postawić w garażu nieogrzewanym np. na styropianie? Tak sobie myślę czy to by przeszło i mogła bym mieć na wiosnę takie cudeńka
kwiatholandii 21:32, 21 wrz 2014

Wszystko jak zawsze dopieszczone. Pieknie
aage 12:28, 22 wrz 2014

Podczytuję od dawna, ale dopiero teraz gdy przeczytałam od deski do deski postanowiłam napisać.
Cudowny ogród udało Ci się stworzyć Gabrysiu, kompozycje tarasowe pierwsza klasa, Pinterest i dla mnie jest nieodzownym źródłem inspiracji wszelakich.
Zostaję, choć w temacie róż ma nie wiele do powiedzenia

Pozdrawiam serdecznie
mstrzes 15:35, 22 wrz 2014

Witam,

piękny ogród . Do tej pory myślałam, że nie lubię róż. Kojarzyły mi się tylko z ogrodem mojej babci, ale u Ciebie komponują się super, szczególnie Novalis (piękny kolor).
Ja jestem na początku drogi z moim ogrodem, ale chciałbym żeby było podobnie.
Kamajla 21:25, 24 wrz 2014

Twoje zeszłoroczne jesienne dekoracje podziwiałam z rozdziawionym dziobem, ale tegoroczne też są piękne

Ostatnio widziałam babuleńkę, sprzedawała kwiaty i właśnie miała w wiaderku pomieszane pomarańczowe z ciemnym, intensywnym różem - bardzo przykuwało uwagę.

A jesień potrafi urzekać, to fakt, zwłaszcza w słoneczne dni.

Pozdrawiam raz jeszcze
stychaz 18:52, 25 wrz 2014

Katalog doszedł - dzięki
20:30, 25 wrz 2014
Gabrysiu, możesz mi pomóc w pewnej kwestii?? Mam mała rabatę do obsadzenia, zakupiłam już dość dużo tulipanów oraz czosnki w Lidlu i teraz moje pytanie z czym pomieszać te tulipany aby nie było samo tulipanowo.
Również z czosnkami mam dylemat bo nie wiem z czym sie to je
Madzenka 22:37, 27 wrz 2014

Gabi Ty się kobieto ostatnio obijasz, fotek nie zapodajesz.