Gabisiu jesteś jednym z motorów moich zmian. Napisałaś kiedyś u mnie epistołę o drzewach.I Danusi sugestie - to były konkretny , których potrzebowałam a jakoś nie umiałam ich sama w ogrodzie odkryć i nazwać.
Teraz ogród nabrał sensu - tak bym to nazwała. Choć brzóz nie ma
Twoja listę różaną wydrukowałam i trzymam na biurku . Coś zawsze w podświadomości utkwi . A różankę planuję i ja, choć pewnie przed zimą tylko rabatę pod nią przygotuję .
Przejrzałam po raz enty Twoją wizytówkę Twój ogród jest zachwycający uczę się od Ciebie dbałości o detale, dekoracje ale jeszcze ciągle raczkuje
Może wstawisz zdjęcia z tego roku do wizytówki na pewno zainspirują wielu z nas
Nie mogę się zabrać do roboty i szwędam się po O i sobie trafiłam hehe jak lubię takie opisy!!! i to róż
Z Twojej listy Top mam Grahama i to dobrych kilka lat - i tak samo oceniam, rośnie krzew wysoko u mnie przywalony hortensją więc się przewiesza bo ma takie teraz łukowate gałęzie
Gethe znów kwitnie teraz mocno ale na 2 metrowych batach, kwiaty duże wyraziste, mega mocna przez 2 lata ledwo zipiała bo źle ją posadziłam ale się wylizała i daje do wiwatu, warto na wiosnę nisko przyciąć
Mam tez Leonardo pierwszy sezon chyba kupiona wiosną, kiepsko na razie rośnie, zakwitła może kilka kwiatków ale ja szybko ścinałam bo wyczytałam że wówczas lepiej buduje krzaczek, teraz zakwitła 1 kwiatkiem ale już się napawam jesiennie, no i trzyma długo kwiaty niestety nie pachnie też w zasadzie słabo urosła - zobaczymy w kolejnym sezonie
szukałam zdjęć ogrodu ale wiele nie ma, a co znalazłam to tylko łał