Grembosiu, dopiero teraz cofnęłam się aż do zdjęć córki. Wspaniale tak móc dziecku zorganizować ślub i wesele w tak pięknym miejscu i to w dodatku stworzonym przez pracę własnych rąk
Córka piękna, zgrabna i suknia taka, jak lubię Moja córka wprawdzie na razie smarkata (17 lat),ale może kiedyś da się namówić przynajmniej na sesję zdjęciową w naszym ogrodzie
Córci życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze, oby ta droga była tak piękna jak oprawa weselna, którą jej mama zapewniła w ogrodzie. Piękne zdjęcia !
Grembosiu, gratuluję pięknego ogrodu. Świetnie dobierasz inspiracje. Ceglane mury zachwycają. Pergole i altana też świetne. Najbardziej podoba mi się ciepły klimat i zakątki.
Serdecznie
Pięknie, zazdroszczę Ci zdecydowania w Twoich poczynaniach:
zaplanowałaś wykonałaś i jest cuuuudnie, ja ciągle się zastanawiam i ciągle bym coś zmieniała. Nie potrafię być taka zdecydowana. Być może Ty lepiej wiesz czego chcesz bo masz juz doświadczenie w tym temacie, dla mnie to pierwszy dom i pierwszy ogród i uczę się na własnych błędach.