Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

Enya73 22:05, 22 sie 2013

No to nie taki znów stary, ale teraz chyba na rynku nieruchomości jest ciężko. Mam koleżankę w W-wie w identycznej sytuacji. Normalnie domku w Konstancinie sprzedać nie może, no nie do pomyślenia.
Bądź dobrej myśli, w końcu się ktoś znajdzie, kto zaakceptuje Wasze warunki.Na pewno jest tak samo ładny jak obecny, sądząc po Twoim dobrym guście
grembosia 22:09, 22 sie 2013

giza napisał(a)
Aż się wierzyć nie chce, że jeszcze tam nie mieszkacie!
Zazdroszczę Ci mocno Grembosiu takich pięknych widoków i właściwie skończonych prac przed "zasiedleniem"- to musi być cudowne uczucie po pierwszej przespanej w nowym domku nocy móc wyjść na taras i podziwiać takie efekty!

Giza, już kilka nocy przespaliśmy w tym domu, kiedy opijaliśmy różne etapy prac budowlanych i ogrodowych, ale na materacach, i jakoś rano nie chciało się specjalnie podziwiać widoków, tylko szukało szklanki wody.

Ale mam nadzieję, że już niedługo normalnie się tu obudzimy.
grembosia 22:38, 22 sie 2013

Enya73 napisał(a)
No to nie taki znów stary, ale teraz chyba na rynku nieruchomości jest ciężko. Mam koleżankę w W-wie w identycznej sytuacji. Normalnie domku w Konstancinie sprzedać nie może, no nie do pomyślenia.
Bądź dobrej myśli, w końcu się ktoś znajdzie, kto zaakceptuje Wasze warunki.Na pewno jest tak samo ładny jak obecny, sądząc po Twoim dobrym guście

Mam nadzieję, że się ktoś znajdzie, bo cenę ciągle obniżamy, a obecna, to prawie połowa tego co chcieliśmy trzy i pół roku temu...

Ciągle łażą mi wycieczki po domu, zachwalają, biorą, a okazuje się, że znaleźli coś jeszce tańszego. Już mam dosyć utrzymywać dom w stałej gotowości do zwiedzania, tu się mieszka, a dzieciaki jak wiecie..., co mam mówić, ja sama nie jestem w stanie tego wszystkiego dopilnować. Wszystkie zdjęcia domu, z detalami, są na stronie biura nieruchomości, więc mogłaby być jakaś selekcja niezdecydowanych...

Dobra, nie będę się denerwować. za chwlę sesja " Widok z okna- góra".
grembosia 22:47, 22 sie 2013

Widok z okien na pietrze:

grembosia 22:55, 22 sie 2013

I jeszccze jeden widoczek z góry:

wiunia 23:00, 22 sie 2013

Bardzo ładnie!!! Pozdrawiam Grembosiu
AniaK 23:17, 22 sie 2013

Córcia ślicznie wyglądała, widać po stroju, że romantyczna dusza i gdzie w niej ten inżynier na budowie.

Ależ śliczne te widoki z okna, co jeden to ładniejszy. Zauważyłam bardzo ładne rozchodniki na początku ścieżki, gdzieś w okolicy kupowane, bo też poszukuję?

A tak poza tym to ja sobie tam u Ciebie przesiaduję w romantycznym zakątku, przy mojej ulubionej ścianie z cegieł. U mnie też miało być więcej cegły, ale finanse nie pozwoliły na więcej, ale jak zobaczyłam u Ciebie to fajne połączenie siatki z fragmentem ściany, to już patrzę gdzie u mnie by pasowała
agatanowa 01:38, 23 sie 2013

grembosia napisał(a)
I jeszccze jeden widoczek z góry:

grembosiu, a powiedz mi, co to za hortensje tu sobie tak pieknie rosną po obu stronach ścieżki do altany, chyba w pełnym słońcu?

powodzenia ze sprzedażą poprzedniego domu, ponoć są sygnały o wychodzeniu z kryzysu, więc jeszcze rok-dwa koniunktura się wyraźnie poprawi, choć pewnie dla Ciebie to małe pocieszenie, ale choć takie, ze dla niektórych już odwilż nastała i będą szukać ładnego domu w rozsądnej cenie. Oby to był Wasz stary dom i abyście mogli wreszcie spokojnie osiąść naprawdę u siebie.
Kasiek 01:43, 23 sie 2013

Ale pieknie u Ciebie....Pozdrawiam cieplutko
giza 07:43, 23 sie 2013

grembosia napisał(a)

Mam nadzieję, że się ktoś znajdzie, bo cenę ciągle obniżamy, a obecna, to prawie połowa tego co chcieliśmy trzy i pół roku temu...

Ciągle łażą mi wycieczki po domu, zachwalają, biorą, a okazuje się, że znaleźli coś jeszce tańszego. Już mam dosyć utrzymywać dom w stałej gotowości do zwiedzania, tu się mieszka, a dzieciaki jak wiecie..., co mam mówić, ja sama nie jestem w stanie tego wszystkiego dopilnować. Wszystkie zdjęcia domu, z detalami, są na stronie biura nieruchomości, więc mogłaby być jakaś selekcja niezdecydowanych...
.

Jeśli Twój stary ( dom) ma choć w połowie tak ładny ogród jak nowy to ja bym się chętnie przeprowadziła Tylko... kto kupi mój?

P.S. Przemyslenie z ostatniej chwili: tak mi wpadło do głowy, że gdybyś też miała tutaj wątek ogrodowy z domku na sprzedaż, zachwyciła ludzi ogrodem i nasadzeniami to... może nawet ktoś z daleka by się skusił? Wiesz, dla "maniaków ogrodowych" niejednokrotnie ważniejsze to, co wokół domu niż w środku