Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

kasiek 19:11, 15 paź 2013

Altana bajeczna - alez Ty masz cudna architekturę - zupełnie jakbyś była dekoratorem albo architektem. Efekt cebulkowy pewnie wyrwie na wiosnę z butów!
marzena 19:15, 15 paź 2013

jesień piękna, a wszystkie ceglane budowle świetne, ścieżki z granitu kapitalne, podziwiam !
Kondzio 19:23, 15 paź 2013

po prostu bajka grill i altanka super bardzo mi się podoba klimat twojego ogrodu i domu uwielbiam cegłę super hi hi hi hi
Ewa4 19:38, 15 paź 2013

Byłam napewno w Twoim ogrodzie całkiem niedawno ale nie wiedzieć czemu nie zaznaczyłam wątku .Pięknie to mało powiedziane i te rozplenice w mrożnej szacie cudne.Zaznaczam już wątek co mi nie uciekniesz.Pozdrawiam i dzięki za miłe słowa w moim wątku bo usłyszeć je od właścicielki takiego ogrodu to dla mnie wielkie wyrużnienie.
makkasia 22:04, 15 paź 2013

Witaj Grembosiu, trochę mnie tutaj nie było a tu tyle zmian.
Po pierwsze witaj w gronie BABĆ gratulacje
Po drugie co Ci się śniło w pierwszą noc spędzoną w nowym domu?
Po trzecie podobają mi się zdjęcia zrobione przez mieszkankę śródziemnomorskiego
po czwarte i po piąte gonty, i gril superowy
i co ja jeszcze chciałam powiedzieć ??? no bajka po prostu, bajka
macham
grembosia 22:58, 15 paź 2013

Bardzo miło mi czytać Wasze wpisy, dziękuję pięknie, jest energia do dalszej pracy.

Kasiu, nie pamiętam co się śniło pierwszej nocy, niestety, słyszałam, że takie sny są prorocze. Ale tak naprawdę to jeszcze tu nie mieszkam, tylko pomieszkuję w weekendy, jak mąż przyjeżdża, w tygodniu mieszkam z dzieciakami w starym domu. Trochę to już się robi uciążliwe, bo część rzeczy już przewieźliśmy. Myślę, że za miesiąc już zamieszkam tak na całego, no i wtedy zobaczymy co mi się przyśni.

Babcią jeszcze nie jestem, dopiero na przełomie roku, ale bobaska już od paru dni oglądam... na pulpicie, jest taki słodki. Co ta dzisiejsza technika wyprawia, zdjęcie jak prawdziwe, tylko lekko rozmazane, ale rysy widoczne i dokładnie widać podobieństwo do córki.
Bogdzia 23:24, 15 paź 2013

O to nastepna babcia nam przybędzie . Rzadko bywam u Ciebie ale tu jest wyjatkowy i niepowtarzalny klimat , cegła , bruk, altana bogato wyposazona..... kto miał takie fajne pomysły???????????????????????
makkasia 23:29, 15 paź 2013

grembosia napisał(a)
Bardzo miło mi czytać Wasze wpisy, dziękuję pięknie, jest energia do dalszej pracy.

Kasiu, nie pamiętam co się śniło pierwszej nocy, niestety, słyszałam, że takie sny są prorocze. Ale tak naprawdę to jeszcze tu nie mieszkam, tylko pomieszkuję w weekendy, jak mąż przyjeżdża, w tygodniu mieszkam z dzieciakami w starym domu. Trochę to już się robi uciążliwe, bo część rzeczy już przewieźliśmy. Myślę, że za miesiąc już zamieszkam tak na całego, no i wtedy zobaczymy co mi się przyśni.

Babcią jeszcze nie jestem, dopiero na przełomie roku, ale bobaska już od paru dni oglądam... na pulpicie, jest taki słodki. Co ta dzisiejsza technika wyprawia, zdjęcie jak prawdziwe, tylko lekko rozmazane, ale rysy widoczne i dokładnie widać podobieństwo do córki.

Taaak 3 D to jest niesamowite, no jak nie jesteś Babcią skoro Twoje wnuczę już został aktorem !!!.

Rozumiem, że takie rozdwojenie nie należy do komfortowych ale jak zamieszkasz to od razu po przebudzeniu zapisz sen
Dobranoc
agatanowa 23:38, 15 paź 2013

Grembosiu, gartuluję! Dopiero teraz się dowiedzieliście? Jeśli tak, to młodzi długo trzymali w tajemnicy, ja wypaliłam z nowiną od razu, gdy się dowiedziałam, tj. w 2 tc
Piszesz rzeczy niebywałe o tym podobieństwie do córki na obrazie usg 3D. Ciekawe czy faktycznie tak jest czy to wyobraźnia oraz serce pracują i każą widzieć to, co sercu blizsze? Ale nie wykluczam, że tak jest. Nigdy nie widziałam takiego usg.
Trzymam kciuki za córkę i wnuczątko, oby wszystko dobrze przebiegło do i na finale

Grembosiu, udało się sprzedać dom czy wciąż szukacie nabywcy? Bo w takim trybie zmianowym to musi w penym momencie stać się niezwykle męczące. A tutaj macie tak pięknie i to w każdym, najmniejszym detalu. Dużo serca i wysiłku włożyliście w to miejsce i to widać. Wciąż się zachwycam. Ale czas osiąść, czego zyczę
grembosia 23:50, 15 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
O to nastepna babcia nam przybędzie . Rzadko bywam u Ciebie ale tu jest wyjatkowy i niepowtarzalny klimat , cegła , bruk, altana bogato wyposazona..... kto miał takie fajne pomysły???????????????????????

Bogdziu, pomysły kiełkowały w naszych głowach od dawna, bo poprzedni dom budowaliśmy, żeby mieć dom, a obecny, żeby mieć dom i ogród z naszych (moich i męża- konsensuns) marzeń .