Tak, bardzo lubię romantyczne klimaty. Właśnie pod pergolą (jak ładnie zarośnie) chcę stworzyć jak ja to nazywam Świątynię dumania, z Twoją (tzn moją w przyszłości ) ławeczką w roli głównej.
Zachwyca mnie ta Twoja nieregularna pergola, ogród zresztą też Słowa uznania dla talentu i pracowitości, również dla męża. Tło dla ogrodu w postaci kolorowego lasu - no taki widok z tarasu to marzenie. Przestrzeń i swoboda Czekam na wiosnę w Twoim ogrodzie Pozdrawiam
Czy to Twój blog? Jestem pod wrażeniem. Ja właśnie wczoraj otwarłam stronę powitalną mojego bloga
Jestem stary żeglarz, mam patent od 16 roku życia, a pływam od 7 roku życia (kiedyś z ojcem), potem w klubie żeglarskim, ale ostatnimi laty jakoś mało niestety. Inne rzeczy mnie bardziej pochłonęły, ale tęsknię za tym ogromnie
wpadłam na te stronkę i jestem prawie pewna że to hortensja pinky winky lub grandiflora . pierwsza ma mniejsze listki a druga takie ok 10 cm . tym sie różnią . grandiflora wybarwia sie bardziej na bordo i pinky winky na ciemny róż . dopasuj sobie która to . ale i tak jest piękna. lecę dalej oglądać , co tam zdziałaliście