dajana
22:46, 10 paź 2012

Ależ masz piękny dom Grembosiu ,! wszyscy mnie wyprzedzili z zachwytami ,,.i co ja mam napisać? Wspomniałaś ze dom masz w budowie ,udało ci się budować dom i jednocześnie tworzyć ogród? Jestem zaskoczona,, oczywiście pozytywnie .Mnie się nie udało tego uczynić .Musiałaś mieć super fachowców od budowy Czystych ,porządnych i solidnych .Nie miałam tego szczęścia i nadal go nie mam ,każdy następny coraz gorszy .
Podoba mi się wszystko co widziałam na twoim wątku ,pergole natomiast wraz z obsadzeniem to również moje plany z kolorystyką włącznie
Ujrzałam troszkę siebie w twoim ogrodzie ,podobieństwo roślin i nie tylko .Kiedy patrzę na twoje bukszpany to śmiać mi się chcę z moich Dzisiaj otrzymałam dostawę ,,zamówiłam 12 kul ,miały być gęste i wysokie Kiedy je ujrzałam to myślałam ze mnie natychmiast trafi .Nie wiem czy mają z 15 cm ,na pewno nie są to kule .Zanim mi te maleństwa urosną to kilka lat minie .Owszem są pięknie ukorzenione, zdrowe ale maleństwa niestety .Bedę szukac dalej odpowiednich rozmiarów ,,twoje są piękne Dziękuję za wizytę i miłe słowa .Pozdrawiam i zapraszam ponownie