Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Mirka 11:47, 27 sie 2015

inag napisał(a)
Wiesz, że ja nie wiedziałam, że one się wysiewają! U siebie nie zauważyłam żadnych siewek...
Hahaha nie zauważyłaś bo wszystkie wypieliłaś hihi.Tak na poważnie to siewki na początku wyglądają jak perz można sie pomylić.Ja jak pieliłam koło młodych rozplenic to długo sie przyglądam chwostom zanim wyrwałam.
Mirka 11:51, 27 sie 2015

Karol99 napisał(a)

A można od razu siać jesienią do gruntu?
Możesz i tak zrobić . Chyba Irenka tak sieje.
iwka 11:53, 27 sie 2015

stwierdzono, że czekoladowy kosmos nie ma nasionek phi
a chcesz białe margerytki, fajne krzaczki rosną i jak zakwitły to do tej pory jeszcze mają pączki i sobie kwitną nasionek mam dużo
Mirka 11:56, 27 sie 2015

iwka napisał(a)
stwierdzono, że czekoladowy kosmos nie ma nasionek phi
a chcesz białe margerytki, fajne krzaczki rosną i jak zakwitły to do tej pory jeszcze mają pączki i sobie kwitną nasionek mam dużo
Chcę jasne że chcę.Jakie będziesz miała jeszcze nasionka może przetacznika?Z góry dziękuję
anka_ 12:00, 27 sie 2015

inag napisał(a)
Wiesz, że ja nie wiedziałam, że one się wysiewają! U siebie nie zauważyłam żadnych siewek...

Mirka napisał(a)
Hahaha nie zauważyłaś bo wszystkie wypieliłaś hihi.Tak na poważnie to siewki na początku wyglądają jak perz można sie pomylić.Ja jak pieliłam koło młodych rozplenic to długo sie przyglądam chwostom zanim wyrwałam.

Wiecie dziewczyny, ja też nie zauważyłam siewek rozplenicy. Choć moja ma już kilka lat, a ja jakoś szczególnie pilna w pieleniu nie byłam.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
iwka 12:08, 27 sie 2015

Mirka napisał(a)
Chcę jasne że chcę.Jakie będziesz miała jeszcze nasionka może przetacznika?Z góry dziękuję

mam jeszcze ostróżki, tylko nie wiem gdzie wsadziłam, skleroza, muszę poszukać, mój przetacznik jeszcze troche kwitnie, to też Ci zostawię, ja chyba go nie będę siała, spróbuję podzielić kepki
Mirka 12:31, 27 sie 2015

iwka napisał(a)

mam jeszcze ostróżki, tylko nie wiem gdzie wsadziłam, skleroza, muszę poszukać, mój przetacznik jeszcze troche kwitnie, to też Ci zostawię, ja chyba go nie będę siała, spróbuję podzielić kepki
A ostróżka jaki kolor bo na mam dwa odcienie niebieskiego
Mirka 12:33, 27 sie 2015

anka_ napisał(a)

Wiecie dziewczyny, ja też nie zauważyłam siewek rozplenicy. Choć moja ma już kilka lat, a ja jakoś szczególnie pilna w pieleniu nie byłam.
Poczytajcie u Irenki u niej trawy się rozsiewają tylko trzeba właśnie uważać aby nie wypielić
iwka 12:34, 27 sie 2015

Mirka napisał(a)
A ostróżka jaki kolor bo na mam dwa odcienie niebieskiego

ja miałam takie jeszcze różowawe, ale nasiona to mam pomieszane
Mirka 12:38, 27 sie 2015

Jak różowe masz to chętnie Z tego filcu to co będzie bom nie w temacie