Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

inag 11:25, 07 kwi 2016

Mirka napisał(a)
Wymienię się stipą na rozchodnika Emperor lub innego bordo

Ale bordo z liści czy z kwiatów?
inag 11:26, 07 kwi 2016

A już sprawdziłam ten emperor to bordowy z liści. Ja mam coś podobnego do matrony jakbyś chciała to mogę uskubać.
Mirka 11:43, 07 kwi 2016

inag napisał(a)
A już sprawdziłam ten emperor to bordowy z liści. Ja mam coś podobnego do matrony jakbyś chciała to mogę uskubać.
Ilonka dzięki wielkie mogą być oba bo mam zielonego i kwitnie na różowo taki ciemny róż.Może ktoś będzie chętny na wymiankę nie mogę Cię tak obciążać.Buziol za chęci Zerknij na to:chcę tu zrobić rabatę na 30 m długą 3-4m szeroką rozdzielę ją taką wystajacą kostką z bukszpanu a w kostce jakieś drzewko nie wiem jakie jeszcze.Tył na całej długości obsadzony jest brzozą i sosnami.
inag 11:58, 07 kwi 2016

Najpierw chciałam Ci powiedzieć, ze właśnie dostałam roślinki Wszystko żyje i ma się dobrze Po południu będę pikowała. ziemia i doniczki już są przygotowane.
BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!!
Wieczorkiem cyknę im zdjęcia
Milka 12:01, 07 kwi 2016

Ale patyków!!
Podeślę ci ten ciemny rozchodnik
A pomysł z rabatą ok
inag 12:01, 07 kwi 2016

Mirka napisał(a)
Ilonka dzięki wielkie mogą być oba bo mam zielonego i kwitnie na różowo taki ciemny róż.Może ktoś będzie chętny na wymiankę nie mogę Cię tak obciążać.Buziol za chęci Zerknij na to:chcę tu zrobić rabatę na 30 m długą 3-4m szeroką rozdzielę ją taką wystajacą kostką z bukszpanu a w kostce jakieś drzewko nie wiem jakie jeszcze.Tył na całej długości obsadzony jest brzozą i sosnami.

Z rozchodnikiem to zaden problem. Później pójdę i zerknę w jakiej fazie jest ten ciemny. U mnie i tak pożerają go rozplenice. Nawet nie ma szans się pokazać
Ta rabata ma duży potencjał.
Mirka 12:02, 07 kwi 2016

inag napisał(a)
Najpierw chciałam Ci powiedzieć, ze właśnie dostałam roślinki Wszystko żyje i ma się dobrze Po południu będę pikowała. ziemia i doniczki już są przygotowane.
BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!!
Wieczorkiem cyknę im zdjęcia
No to kamień z serca mi spadł.Ciekawa jestem pikowania ha pewnie babci zlecisz
Mirka 12:03, 07 kwi 2016

Milka napisał(a)
Ale patyków!!
Podeślę ci ten ciemny rozchodnik
A pomysł z rabatą ok
I co tylko tyle
Mirka 13:18, 07 kwi 2016

Ilona nabazgrałam o co mi chodzi zobacz w wolnej chwili.Na spokojnie w domu rozrysuję tę rabatke nie podałam wym działki 17.5x100m reszta działki w tym trójkącie na końcu .
Milka 13:40, 07 kwi 2016

Patrzę i widzę, że dobrze kombinujesz, warzywnik super osłonięty będzie i oddzielony. Część roślin juz rośnie, na słup wrzuć bluszcz i winobluszcz trójklapowy.
Jak możesz, to w domu rozrysuj w większej skali, bo nie wiem z czym masz problem. Czy chodzi o ten trójkąt???