Ilonka dzięki wielkie mogą być oba bo mam zielonego i kwitnie na różowo taki ciemny róż.Może ktoś będzie chętny na wymiankę nie mogę Cię tak obciążać.Buziol za chęciZerknij na to:chcę tu zrobić rabatę na 30 m długą 3-4m szeroką rozdzielę ją taką wystajacą kostką z bukszpanu a w kostce jakieś drzewko nie wiem jakie jeszcze.Tył na całej długości obsadzony jest brzozą i sosnami.
Najpierw chciałam Ci powiedzieć, ze właśnie dostałam roślinki Wszystko żyje i ma się dobrze Po południu będę pikowała. ziemia i doniczki już są przygotowane.
BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!!
Wieczorkiem cyknę im zdjęcia
Z rozchodnikiem to zaden problem. Później pójdę i zerknę w jakiej fazie jest ten ciemny. U mnie i tak pożerają go rozplenice. Nawet nie ma szans się pokazać
Ta rabata ma duży potencjał.
Ilona nabazgrałam o co mi chodzi zobacz w wolnej chwili.Na spokojnie w domu rozrysuję tę rabatke nie podałam wym działki 17.5x100m reszta działki w tym trójkącie na końcu .
Patrzę i widzę, że dobrze kombinujesz, warzywnik super osłonięty będzie i oddzielony. Część roślin juz rośnie, na słup wrzuć bluszcz i winobluszcz trójklapowy.
Jak możesz, to w domu rozrysuj w większej skali, bo nie wiem z czym masz problem. Czy chodzi o ten trójkąt???