Irenko pęcherznica z nasion długo trzeba czekać ja robię sadzonki z patyków jak hortensje.Mam już 30 sadzonek 1.20 wys 2.latki na wiosnę sądzę z nich żywopłot przed nią hortki lawenda trawki może perowskia będę coś modzić. Moj bok działki to 100 m.posadziłam już brzozy sosny i daglezje na połowie. Jakieś rady
O! imponujące, to lubię nie lubię biadolenia
same fajne rośliny posadziłaś u mnie pęcherznica wysiewa się sama, potem wyrywam i wywalam sadzonki, bo zagłusza nowo sadzone wrzosy
To słoneczna rabata? a iglaki jak zamierzasz prowadzić, na żywioł, czy kontrolowane?
Mirko, widze, że bylinówkę szykujesz.
A białą odętkę już masz?
Mogę się podzielić.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tak Tesiula szykuje na wiosnę rabatę bylinową .Cały rok przygotowywałam ziemię sądząc zielony nawóz bo u mnie ziemia licha 5 kl. Jeśli możesz się podzielić to chętnie bo jej jeszcze nie mam Dzięki miłego dnia
Nasionka będę zbierać jesienią to się przypomnij na bylinówkę dam ci naparstnicę białą i coś tam jeszcze się znajdzie pokaż pęcherznicę może trzeba jej cięcia żeby się zagęściła