Ten malutki kawalek Mazur kosztowal mnie wiele trudu i wyrzeczen ,no ale bylo jak bylo wazne ze jest. To co przedstawilam powyzej stanowi kompletny chaos -starsze drzewa sa po poprzednich wlascicielach i ich nasadzenia nie zupelnie mi sie podobają ale jak glosi stare porzekadlo \Starych drzew się nie przesadza} wiec potrzebuje madrej glowy co by tu wymyslic aby to wszystko jakos uładzić.Ostatnie zdjęcie--przedogrodek i narazie nad tym chcialabym sie skupić.To jest strona zachodnia słoneczko po południu.POMOZECIE?
Witaj Małgosiu,widziałam ,że pisałaś u Danusi o nieaktywnym twoim podpisie.Spróbuje Ci pomóc.
Wejdź na swój link,dalej w edycję profilu i w podpisie wpisz tak:
[ url=http://www.ogrodowisko.pl/watek/2386-mazurskie-klimaty-malgorzaty]Mazurskie klimaty Małgorzaty[/url]
albo skopiuj ten podpis co ci napisałam tylko usuń pierwszą przerwę pomiędzy [ u
Powodzenia
Warmiaczka wita Mazurkę Cześć wiedziałaś czym przyciągnąć do siebie gości, piękne kołpaczki i podgrzybki i chyba borowika ponurego też widzę? dynie śliczne i dorodne, będę zaglądać i oglądać zmiany przedogródka, nasi spece od metamorfoz na pewno pomogą pozdrawiam
Uwielbiam takie dyniowe dekoracje.Chciałam u siebie na ganku takie postawić ale mój piesek by je pogryzł. Wszystko w paszczy "znika" co jest w zasięgu jej wzroku.Miałam postawioną doniczkę z astrami.Stała dwa dni i na trzeci moja suczka zrobiła sobie zabawę
Na razie muszę sobie odpuścić.Może jak wyrośnie z wariactwa to będzie lepiej...
Pozdrawiam ,będę zaglądać.
Ale fajne dyniaczki .Witaj Mazurko Ja też jestaem mazurka z Augustowa kocham Mazury Nie narzekaj bo jet swojsko u Ciebie .A jak zechcesz to se zmienisz .Pozdrawiam :-]