Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 22:10, 22 paź 2012

Lena napisał(a)

Sławciu no zmartwię Cię - nie każdy ma do czegoś smykałkę!!!

TY masz ponadprzeciętny talent - to rzadkość. Wiem TO
Ale ten chop na zdjeciu to przeca zdjęcie jest - ludzie,no nie dajcie sie nabrać!!!

Ufff......

Witam u mnie Z tym ponadprzeciętny talentem, to chyba trochę wyolbrzymienie...a tam każdy ma do czegoś, może nawet niektórzy o tym jeszcze nie wiedzą... a co do zdjęcia to można dostrzec ruchy ołówka
Lena 08:35, 23 paź 2012

Sławku tak,tak ,wiem że to ołówkiem Taki żart z oszołomienia
Ucieszyłam się,że zwróciłeś uwagę u mnie, na zdjęcie ogrodu Toma Stuarta - obraz ten towarzyszy mi od sierpnia 2008 roku - wtedy kupiłam miesięcznik "Ogrody" i zakochałam się - miłość trwa do dziś
Jednak aby stworzyć taki ogród trzeba być mega zdyscyplinowanym i nie ulegać pokusie kupowania nowych roślin - ja tego nie potrafię

Talentu twego nie wyolbrzymiam !!!
Nie bądz skromny..
Slawko 12:19, 23 paź 2012

Lena napisał(a)
Sławku tak,tak ,wiem że to ołówkiem Taki żart z oszołomienia
Ucieszyłam się,że zwróciłeś uwagę u mnie, na zdjęcie ogrodu Toma Stuarta - obraz ten towarzyszy mi od sierpnia 2008 roku - wtedy kupiłam miesięcznik "Ogrody" i zakochałam się - miłość trwa do dziś
Jednak aby stworzyć taki ogród trzeba być mega zdyscyplinowanym i nie ulegać pokusie kupowania nowych roślin - ja tego nie potrafię

Talentu twego nie wyolbrzymiam !!!
Nie bądz skromny..

Ja kocham ogrody nowoczesne ale przypominające naturę...chaos ale kontrolowany... z tą skromnością to trochę prawdy jest, bo ja byłem zawsze skromny i nieśmiały, nadal jestem ale coraz bardziej z tym walczę i mi się udaje...choćby na przykład umieszczenie moich rysunków na ogrodowisku... świadczy o tym, że zdaję sobie sprawę, że są dobre, może nie najlepsze ale wstydzić się za nie - nie mogę
Lena 14:22, 23 paź 2012

Już dobrze pisałeś że zdajesz sobie sprawę że są dobre..ale i tak na końcu skromność wzięła górę

Są dobre-ba,nawet bardzo dobre.
Wróżę sukcesy!!
Slawko 17:23, 23 paź 2012

Nie dziękuję żeby nie zapeszyć Przez parę dni za bardzo nie będzie mnie można zobaczyć na ogrodowisku, gdyż będę musiał oddać się mojej drugiej pasji - portretom... "klient nasz Pan" w zamian rekompensaty umieszczę efekty mojej miłej pracy do "zobaczenia" pozdrawiam
monitka 20:20, 23 paź 2012

Sławko wpadłam do Ciebie z rewizytą, pochodziłam po zadbanym ogródku, popodziwiałam nasadzenia i jestem pod wrażeniem Twojej wszechstronności. Widziałam niesamowite portrety Twojego autorstwa w wątku hobby. Masz talent, podziwiam!
pozdrawiam
Slawko 22:30, 25 paź 2012

Trochę mi się plany pokrzyżowały...wczoraj rozpoczęły się wykłady z prawa jazdy...tak dobrze czytacie w końcu nadszedł ten czas aby zapisać się na kurs... kiedyś trzeba będzie te prawko zrobić a przynajmniej spróbować... ja nie widzę jakoś siebie za kierownicą...ale dlatego próbuję czy tak będzie akurat na prawdę, że samochód i ja to pomyłka Miałem rysować portrety, które zamówiono u mnie...rysuje na zamówienie, jakoś trzeba sobie kieszonkowe wzbogacać... mam do narysowania dwa portrety ale jeszcze nie dostarczono mi fotografii, które miały właśnie dojść parę dni temu...także przesuwam swoją nieobecność na nieustaloną datę Od końca listopada natomiast zaczynam kurs na programie AutoCad - jest to program do projektowania wykorzystywany także przez architektów krajobrazu, wszystkie projekty Danusi są właśnie robione za pomocą tego programu... taki kurs prywatnie jest dość drogi, a ja zapisałem się na taki projekt "Mam zawód - mam pracę w regionie" i tam właśnie ten kurs mamy darmowo Trzeba umieć korzystać z okazji... Pewnie się zastanawiacie co robiłem przez te parę dni, w trakcie których miałemnrysować portrety, otóż projektowałem sobie ogród, dla wzbogacenia portfolio... efekty zapewne już niedługo...może w nowym wątku go umieszczę, jeszcze zobaczę pozdrawiam Sławko
Lena 06:59, 26 paź 2012

Sławek!
Dawaj portfolio tutaj - nie każ czekać!

Świetnie że "łapiesz okazje" w dokształcaniu się - tak trzymaj.
Co do jazdy samochodem - znam osoby ,które całe życie były anty jeżdzące,a los tak chciał że przed 40-stką,zrobiły prawko - teraz mega zadowoleni
Kwestia czasu i obycia z autem -warto
Ten projekt ogrody nad którym siedziałeś ,ma być realizowany w obecnym czy w wymarzonym własnym ogrodzie?
Kindzia 08:12, 26 paź 2012

Jesteś rewelacyjnie zdolny, talenciarz
Oglądałam Twoje rysunki. Niesamowite, że ktoś tak potrafi!!!! Bardzo mi się podoba!!!!
Będę mogła prosić Cię o radę? W przyszłym tygodniu wkleję zdjęcia, mam taki trudny zakątek, wilgotny i niezbyt jasny...na tle tui sąsiadów. Pomożesz sąsiadce?
Slawko 10:22, 26 paź 2012

Lena napisał(a)
Sławek!
Dawaj portfolio tutaj - nie każ czekać!

Świetnie że "łapiesz okazje" w dokształcaniu się - tak trzymaj.
Co do jazdy samochodem - znam osoby ,które całe życie były anty jeżdzące,a los tak chciał że przed 40-stką,zrobiły prawko - teraz mega zadowoleni
Kwestia czasu i obycia z autem -warto
Ten projekt ogrody nad którym siedziałeś ,ma być realizowany w obecnym czy w wymarzonym własnym ogrodzie?

Powiem nawet, że znam taką osobę co ma już po 40 i właśnie ukończyła kursy na prawko A co do ogrodu, to niestety ten akurat...raczej...nie będzie realizowany