Trochę mi się plany pokrzyżowały...wczoraj rozpoczęły się wykłady z prawa jazdy...tak dobrze czytacie w końcu nadszedł ten czas aby zapisać się na kurs... kiedyś trzeba będzie te prawko zrobić a przynajmniej spróbować... ja nie widzę jakoś siebie za kierownicą...ale dlatego próbuję czy tak będzie akurat na prawdę, że samochód i ja to pomyłka

Miałem rysować portrety, które zamówiono u mnie...rysuje na zamówienie, jakoś trzeba sobie kieszonkowe wzbogacać... mam do narysowania dwa portrety ale jeszcze nie dostarczono mi fotografii, które miały właśnie dojść parę dni temu...także przesuwam swoją nieobecność na nieustaloną datę

Od końca listopada natomiast zaczynam kurs na programie AutoCad - jest to program do projektowania wykorzystywany także przez architektów krajobrazu, wszystkie projekty Danusi są właśnie robione za pomocą tego programu... taki kurs prywatnie jest dość drogi, a ja zapisałem się na taki projekt "Mam zawód - mam pracę w regionie" i tam właśnie ten kurs mamy darmowo

Trzeba umieć korzystać z okazji... Pewnie się zastanawiacie co robiłem przez te parę dni, w trakcie których miałemnrysować portrety, otóż projektowałem sobie ogród, dla wzbogacenia portfolio... efekty zapewne już niedługo...może w nowym wątku go umieszczę, jeszcze zobaczę

pozdrawiam Sławko